Van esély rá hogy még vissza kaphatom?
Ha lenne is esélyed, ezzel totál ellököd magadtól. Ne hivogasd vagy ha mégis akkor szólj bele. Ha velem ezt csinálnád én bolondnak néznélek és tartanék tőled.
Egyébként nem törném magam egy olyan emberért aki hagyta hogy pár rosszindulatú ember közétek álljon. Az is lehet hogy ez csak az ő sztorija amit bemesélt neked (ha azt se tudod, hogy mit kevertek). Szóval szerintem még annyi vér se volt a fszában hogy tisztességesen szakítson veled.
De az nem normális, hogy 2 hónap kapcsolat után így ragaszkodsz hozzá, hogy már 4 hónapja miatta szomorkodsz
Elsősorban szerintem megszállott vagy. Nem ugyanaz. Beteges, amit csinálsz, le kell állnod, mert ez zaklatás. Úgy gondolom, a srác nem nézi meg a telóját mielőtt felveszi, az elején meg az lehetett, hogy nem volt már névjegy rendelve hozzá, azért szólt bele úgy, ahogy.
Butaság azt várni, hogy tiltson. Beszélj vele normálisan, és ha pattint, fogadd el, töröld ki a számát és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!