Ha valakinek novemberben van a születésnapja és 2012-ben érettségizett, akkor melyik évben született?
Figyelt kérdés
Mármint az megvan hogy 1994 plusz-mínusz 1 év, de esetleg van itt valaki aki tudja hogy hogy volt akkoriban az iskola alsó korhatára, meg mikor volt a vízválasztó a késős gyerekeknek, meg ilyenek?2018. márc. 12. 03:31
1/5 anonim válasza:
1993-as születésű lehet. Szeptemberben vagy utána született gyerekek késtek egy évet az iskolával, mert mire betöltötték a hat évet, addigra folyt az aktuális tanév, nem csatlakozhatott. Illetve az volt a szempont, a tanév kezdetére van-e betöltött hat éve.
Én is novemberi vagyok, késtem egy évet. Persze ma már nem zavaró :)
2/5 anonim válasza:
Pontosan nem lehet megmondani, mert a szülő kérésére kezdhette korábban/később az iskolát. És közben is halaszthatott bármi miatt, pl. betegség, külföldi tartózkodás, stb.
Miért nem kérdezed meg tőle? :)
3/5 anonim válasza:
Az is lehet hogy bukott az iskolában es mar korábban érettségiznie kellett volna.
5/5 anonim válasza:
Én novemberben születtem és 2012ben érettségiztem, 93-as vagyok. Nálunk az osztály 90%-a 93-as volt és egy-ketten voltak 94esek vagy 92esek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!