Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elkényeztetett az a fiatal,...

Elkényeztetett az a fiatal, akinek könnyű élete volt?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal huszonéves felnőtt, akinek soha nem kellett nélkülöznie az életben. Jó családi háttérrel rendelkezik, a szülei nem gazdagok, de jól élnek. Gyerekként a tengerparthoz jártak nyaralni, mindig olyan ruhákat vehetett amilyet akart (normális kereteken belül, plázában kapható márkák, nem világmárkák), kapott a szüleitől annyi zsebpénzt, hogy mehetett mindenfelé a barátaival. A szülei támogatták az egyetem elvégzésében, soha nem kellett diákmunkát vállalnia. A gyerek jól tanult, nem szórta a pénzt, az egyetem után rögtön munkába állt. Közben a szülei vettek neki autót, lakást (egyikből sem luxust), nagyobb költség esetén a mai napig kisegítik anyagilag.

Jogosan mondják az illetőre hogy elkényeztetett?

2018. márc. 6. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyjából jogosan.
2018. márc. 6. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:

nem elkényeztetett..csak jó helyre született és megbecsüli..meg a szülei megtanították élni

irigykednek..

2018. márc. 6. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem nevezném elkényeztetettnek. Segítik a szülei, hogy stabil lábakon álljon ennyi.
2018. márc. 6. 19:05
 4/5 anonim válasza:
Inkább szerencsés.
2018. márc. 7. 03:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aki elkényeztetettnek nevezi annak fogalma sincs a szó jelentéséről, inkább az irigykedés látszik. Ha a gyerek akit a szülei mindenben támogatnak és azt megbecsüli akkor pont nem elkényeztetett mert nem veszi magától értetődőnek.
2018. ápr. 14. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!