Ti hol jártok az életben jelenleg?
Ugyebár a következő szempontokat érdemes figyelembe venni:
-Sikerült -e elvégezned/megszerezned azt a szakmát/diplomát, amit elterveztél?
-Az álmaid munkáját végzed -e, tehát azt a munkád amit ingyen szívesen csinálnál, vagy az irányba haladsz -e?
-Számodra megfelelően állsz -e anyagi értelemben? (ide sorolhatjuk a pénzt, házat/lakást, autót stb.)
-Élsz -e társasági életet a barátaiddal?
-Van -e párkapcsolatod?
-Űződ -e a hobbijaidat?
-Vannak -e komoly és konkrét terveid a következő 10 évre?
Nekem mindegyikre a válaszom nem. Ha pedig jobban belegondolok, akkor egy még nagyobb NEM. Sajnos.
Köszönöm a válaszokat.
-Nem, de mondjuk igazából lövésem sincs minek akarok tanulni, csak irreális fel-fel dobott ötleteim voltak eddig.
-Jelenleg nem dolgozok, állást keresek, nem hinném hogy álmaim munkáját találnám meg, de ha jó a munkakörnyezet, akkor az már teljesen megfelel nekem.
-Anyagiakra nincsen gondom, még van egy kis megtakarításom, meg nem költöztem el otthonról, tehát csak amit a közösbe adok bele annyi van, albérletet mást nem kell fizetni. Pénzügyileg meg nincsenek nagy igényeim, nem kell autó, drága utazások, lakáshitel vagy albérlet, amivel csak a bankoknak meg másoknak a zsebét tömném.
-Néha, kb havonta egyszer kétszer elmegyünk haverokkal szórakozni.
-Párkapcsolatom nincs.
-Hobbijaimat űzöm, mindig amit megkívánok.
-Konkrét terveim nincsenek, valami OKJ-s sulit lehet hogy elvégzek. De egyébként ahogy fentebb írtam nagy igényeim nincsenek, meg magam részéről nem tudnám elképzelni hogy beszálljak az anyagi versengésebe, hogy autó, lakás, minél mesésebb nagyobb utazások stb. nekem az egyszerű nyugalmas élet előbbre való, mint az anyagi javak hajhászása.
-Igazából erős 3-as voltam, kellett egy jó szakma, aminek a magánéletben is hasznát vehetem, így választottam a hegesztést, szerintem még ma is piacképes.
-Nyilván nem ez az álommunka számomra, hisz dolgozni kell, ha magamnak dolgoznék persze szeretném csinálni, de így nem, itthon magyarországon nincs előrelépése annak, akinek korlátozottak a lehetőségei(anyagiak, tanulási képesség) talán én még az a huszonéves vagyok, aki marad egy bevált szakmánál, de ha váltani kell, akkor tartalékba volna még egy.
-Itthon jelenleg a béremelés után most 190 nettóval nem mondanám megfelelőnek a helyzetem, lehet sokan morognának hogy 140-ből nevelnek két gyereket stb, igen csak ott már van egy rutin, én pl azt sem tudom megmondani mikor lesz ingatlanom, van 5 millió ft megtakarításom de ahhoz hogy gyarapodjon, lemondással jár, vehetnék jó kocsit, ehelyett egy 1.4es bódéval járok, költséghatékonyság miatt, és a pénzt inkább a külsőmre fordítom, ruha, illatszer stb.
-Nem igazán vannak barátaim, sajnos akik voltak választottak barátság vagy pénz, nyilván akármilyen jó is egy barátság, nem ebből lesz egzisztencia, számlák kifizetve, megélhetés. Talán két nyáron még találkoztunk, utána elfelejtettük egymást, és megértettük a dolgok fontosságát, ha van egy lehetőség, én is így döntenék, egy havert könnyebb elengedni mint egy barátnőt, az már valószínűleg nem menne.
-Nincs senkim, bár szeretnék de nem teszek túlzottan érte, a munkám olyan hogy kettőt járok(12óra) és két napot itthon, a szabadidő pont arra elég hogy feltöltődjek, kis súlyzós edzés, pihenés, videojáték
Ettől függetlenül nem zárkóznék el egy kapcsolattól.
-A hobbim mint írtam, a kondi, és a motorozás, mindkettő anyagiakat tekintve elérhető, mert én osztom be az időt rá, és a tél kivételével ez váltja fel az autót.
-26 évesen egyre jobban napirenden van hogy milyen módon tudok majd függetlenedni, két lehetőség merült fel, egyik hogy pár évig külföldön dolgoznék és összeszedek annyi pénzt hogy ne hitelt kelljen fel venni és 40-50 éves koromig fizetni, vagy pedig maradok a kölcsönnél, viszont nem mindegy mennyit adna a bank.
Tévedsz, de neked e kérdésekre válaszolok az én szintemhez hűen.
Sikerült megértenem s e tudást folyamatosan növelem.
Első válaszom erre is válasz. Megtaláltam saját művészetem lényegét s gyakorlom.
Teljesen megfelelően, bár ez rég lényegtelenné lett nekem.
Igen. Megosszuk magunkat egymással.
A barátság is kapcsolat. Kapcsolat=párkapcsoalt. E két szó közt nincs lényegi különbség.
E kérdés amúgy is lényegtelen.
Igen, űzöm. Bár a munkám s saját fejlesztésem is hobbi, egyéb, emberibb dolgokat is gyakorlok.
Halálomig tartó komoly terveim vannak.
Sok erőt neked. Majd megváltozik a hozzáállásod, mikor bőlcs leszel.
1:
Nagyjából igen.
2:
Nagyjából igen,nem az álmaim munkája,de szeretem csinálni.
3:
erre nem lehet válaszolni értelmesen.Szívesebben laknék egy villában,SEL Mercivel,és egy padlásnyi pénzzel,de így is elvagyok egész jól.
4:nem élek társasági életet a munkahelyemen kívül,utálom az emberek nagy részét,mert buta prolik.
5:egyedül élek(nekem így jó).
6:nagyjából a munkám a hobbim.
7:igen,vannak.
1, Igen, de nagyon kételkedek benne, hogy ezt kellett-e nekem;
2, Bizonyos szempontból ige, de jelenleg ott tartok, hogy ezt a tevékenységez nem Mo.-n, hanem más országban végezném, ahol jobban szükség van rá és nem veszik palira az embert;
3, Elfogadható;
4, Nem, nincsenek barátaim;
5, Nincs;
6, Igen: részben a munkám része;
7, Igen is, meg nem is.
1. Nem és nem is fogom, nem tudom fizetni a tandíjat hanem egy okj-re megyek az adott szakból ahol nem kell felesleges szarokat tanulni.
2. Még nem.
3. Van saját lakás, kocsi nincs és most még nem is kell, főleg h nincs fix fizetésem.
4. Nincsenek barátaim.
5. Nincs.
6. Általában igen amikor nem bäsz agyon a depresszió.
7. Jól fizető munka amit szeretek csinálni, párkapcsolat.
33F
1. Egyetemre jártam, januárban záróvizsgáztam,viszont nyelvvizsga hiányában nem kaptam meg még a diplomám. Remélem tavasszal ez változni fog.
2. Január közepe óta állást keresek, nem dolgozok jelenleg sajnos.
3. Még itthon lakok a szülőkkel viszont diákmunkán is dolgoztam nyaranta, illetve rendes munkahelyem is volt az egyetem mellett egy ideig, így van egy kevés megtakarításom. Kocsim, lakásom értelemszerűen nincs még.
4. Igen, amikor mindenki ráér, szoktunk találkozni.
5. Igen, van.
6. Igen.
7. Persze,hogy vannak. De már egész egyetem alatt tervezgettem. Szeretnék még tanulni szeptembertől. Természetesen szeretnék biztos megélhetést biztosítani magamnak,ezért is tanultam. Illetve nem bánnám ha 10 év múlva feleség lennék, és lenne egy gyerekem.:)
Tetszettek a kérdések! Szeretek ilyesmikre válaszolgatni! Azért remélem kérdező,neked is összejönnek a jövőben a dolgaid!!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!