A férfiak miért írnak csúnyábban, mint a nők?
Figyelt kérdés
A kevesebb gyakorlás az iskolás években az oka?
Ha nem ez akkor mi?
2018. febr. 28. 15:53
11/16 anonim válasza:
Mmint ezt nem poénnak szántam, hanem ha átlátszik kicsit a papír, azaz vízszintesen tükrözve van az írásom, tényleg tök jól néz ki 🐱
12/16 Metionin válasza:
Nem írnak csúnyábban. Én tanárként évi párszáz dogát kijavítok, és mivel egyetemen tanítok, ezek nem gyerek, hanem felnőtt írások. Simán van egy csomó lány, aki nem ír szépen és sok sok fiú által írt doga került a kezembe, ami olyan szép kézírással készült hogy percekig csak nézegettem. Nekem amúgy anyukám borzasztó csúnyán ír, apám szépen, az én írásképem meg marha jól néz ki csak olvashatatlan.
13/16 anonim válasza:
Nem írok csúnyábban, mint a nők, sőt, kifejezetten szépen írok.
Bukott az állításod.
14/16 anonim válasza:
A finommotoros kézmozgás nem a NEM függvénye. Agyi tulajdonság és bárki fejlesztheti.
15/16 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy a nők miért irnak pl egy kutyára pl azt hogy ez nagyon cuki.. Akkor azért mert a nők ösztönösen igy vannak beprogramozva. Sok mindenben különbözik a nő meg a férfi, nem csak a biólógiai testben.
16/16 A kérdező kommentje:
A finom motoros kézmozgást hogyan lehet fejleszteni.
Azért kérdeztem,mert körülöttem minden sző szépen ír.
Ha nem a klasszikus szépírás akkor sem csúnya!!
Én még csak férfiakat,fiúkat láttam csúnyán írni.
Szépen csak egyet-kettőt.
2018. márc. 21. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!