Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság miért nem jelenik...

Manapság miért nem jelenik meg Isten az embereknek ahogyan a középkorban tette a szenteknek?

Figyelt kérdés

2018. febr. 27. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Soha nem jelent meg még senkinek, a középkorban sem. Ez erősíti a feltételezést, miszerint nem is létezik, hiszen bizonyíthatóan soha senki nem látta.

Az, hogy milyen marhaságokat hordanak össze az emberek nem releváns. Bárki leírhatja vagy állíthatja, hogy neki igenis megjelent. Én is, te is. Csak ez egy olyan rendkívüli állítás, ami rendkívüli bizonyítékot követelne meg.

Az, hogy "bennevótabiblába" nem bizonyíték.

2018. márc. 1. 15:43
 12/14 Josephine Harkay ***** válasza:
50%
Minden földöntúli élményhez, kapcsolathoz, erős, mély hit kell. A Szentírás ezt mondja: Márk 6:5-ben: (Jézus) Nem is tudott ott csodát tenni, csak néhány beteget gyógyított meg, kézrátétellel. Ő maga is csodálkozott hitetlenségükön. Ha az emberekből hiányzik a mély vallásos hit és áhitat, Isten nem fogja Magát senkire se ráerőszakolni.
2018. márc. 2. 05:53
 13/14 Rónai Szilárd válasza:
60%
Természetesen az Isten nem hagyott sohasem magunkra. A hit szemével nézve pedig kézzelfoghatóan meg is jelenik, úgy hogy még a Katolikus egyház is jóváhagyta. Pl. Szent Fausztina. Sajnos annak, aki nem hisz, annak mindegy mi történik. A hit Isten ajándéka, amit én magam sem érdemeim miatt kaptam. Egyszer csak meglepett, és azóta nem kell bizonyíték, vagy látomás. Elég, hogy egyszer csak volt egy lelki találkozás.
2018. márc. 3. 18:12
 14/14 anonim válasza:
30%
Nem létezik
2018. márc. 8. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!