Ma mentem haza és láttam 6 katonai helikoptert cikázni, ez mi lehetett?
Gondolom valami EU-s nemzetközi hadgyakorlat vagy bemutató, mivel akármilyen hihetetlen az EU-s országokkal közösen sok ilyen van csinálva, csak legtöbbször nem a város felett, hogy ne zavarja az embereket.
Hány évesek vagytok ti egyébként? Gondolom 20 alatt bőven. Nem kell fosni, nem lesz sorozás, fél európában megszüntették már ezer éve velünk együtt és egyre több helyen is, mert nincs értelme. Háború meg pláne nem, csak az embereket egyszerűbb irányítani, ha félelemben vannak tartva mindig valamivel, ez egy egyszerű és ezer éve létező politikai trükk, majd később rájöttök ha bölcsebbek lesztek... Bár sok felnőtt ember bedől neki remekül a mai napig.
Az iskolás dolog amiről beszéltek az a KatonaSuli nevű program, ami 2005 óta létezik, amelyik iskola csatlakozik hozzá ott lesz katonai szakkör vagy akár óra is. Köze nincs az általános tanagyaghoz vagy az emelt testnevelés órákhoz, 10 évvel ezelőtt is voltak emelt számú testnevelés órák, mert pampogtak a dagadt kölykök miatt. Emiatt csinálták meg a Neta nevű adórendszert is a cukros és sós élelmiszerekre. Ja meg mert jól zsebre lehet vágni a lóvét belőle.
Ja az intelligenciámra gondolsz?
== tengerimalac, vagy egy kishörcsög.
:D :D
ne fossál engem vittek haza medve
vadászatról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!