Folyamatosan sírok (? )
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Meghalt egy fiú a suliban és folyamatosan sírok miatta, pedig alig ismertem. Nagyjából csak látásból. Azt tudtam, hogy beteg... Nagyon rossz hogy ilyen fiatalon elment :( de nem tudom miért sírok miatta már két napja meg akkor is ha egy képet látok róla... mit javasoltok? Mit tegyek hogy ne sirjak?2018. febr. 24. 08:19
11/15 anonim válasza:
olyan nagy dolog leirni hany eves?
szerinted vki megtudja h kirol van szo?
miert felsz leirni hany.eves volt?
De ha nem akarod nemis tudom miert foglalkozzak veled ha te ennyire nem foglalkozol h mit szeretnek
12/15 anonim válasza:
kosz a valaszt.
Komolyan.mondom kar idopazarlas sokszor valaszolni itt a gyakorin, meg akkor is ha segitenel vele,le se vagy sz@rva mar bocs
13/15 A kérdező kommentje:
mert semmi jelentősége annak hogy hány éves volt szerintem, egyáltalán nem releváns a kérdés szempontjából, nem muszáj válaszolni, ha nem akarsz :D nem kötelezett rá senki
2019. febr. 22. 13:22
14/15 anonim válasza:
Nem arról szól a kérdés, hogy TE mit szeretnél. :D Plusz semmivel sem tudsz többet segíteni, ha megtudod, hogy hány éves volt a srác, maximum a kíváncsiságod fog kielégülni.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 koszonom! Nem itt kell keresni a szenzaciot
2019. febr. 24. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!