Mikor lessz hosszú hétvége?
Figyelt kérdés
mármint tavaszi szünet elöt lesz egy hosszú hétvége az mikor lessz2018. febr. 21. 19:37
1/13 anonim válasza:
minden hétvége hosszú :( lehetne rövidebb is.
3/13 anonim válasza:
Március 10., szombat munkanap. Akkor dolgozzuk le 16.-át. Így március 15-16-17-18 pihi.
4/13 anonim válasza:
Miért kell "lehúzni" azt, aki jó választ ad? Marmint a 3. hozzászólót, ugyanis ő adott jó választ.
5/13 anonim válasza:
#2: Csakhogy a tavaszi szünet, Húsvét előtt lesz.
6/13 anonim válasza:
Már legalábbis a kezdete(március 29.)
7/13 anonim válasza:
Priviben is szép a helyesírásod :)
"Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 22:38
Az üzenet: te beszelsz atol hogy beszolsz nem leszel okosab"
azért ez nagyon gáz. keress egy kisegítő iskolát. ezt meg töröld minél hamarabb te tuskó
8/13 anonim válasza:
#5: és március 15 nem húsvét előtt van?
9/13 anonim válasza:
#8: És ennek mi a jelentősége? A kérdező, a tavaszi szünet előtti hosszú hétvégét keres. Ezért írtam, hogy Húsvét, nem előtte van, tehát az a hosszú hétvége, nem felel meg a "feltételeknek".
10/13 anonim válasza:
#9: pont ez a jelentősége. A húsvét a nagypénteki el alapból egy hosszú hétvége. Ez előtt csak a március 15-i van.
Legalábbis én így értelmeztem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!