Mit tegyek, ha találkozni hívott egy fiú akivel közösségi oldalon ismerkedtem meg és nem tudja azt, hogy kövér vagyok?
Sziasztok,
Kb 3 nap mulva találkozunk és az illető csak 1x kérdezett rá a sulyomra de aztán témát váltottunk..most találkoznánk előszőr és nem akarom elrontani :( fontos nekem de nagyon kövér vagyok és lehet majd elmegy mellettem és nem ismer meg vagy nem fogom érdekelni pedig szeretném megismerni őt..és nem szeretnék sima friend zone-ban maradni
Ötleteket és segítséget várok..
Köszi
17/l
170/78 vagyok
Az arcomon nem látszik, képeken van ahol látszik az hogy a combom teltebb a derekam viszonylag karcsu
De akkor is kövér vagyok...
És nem akarom hogy hazugnak gondoljon...nem vagyok az
Nem tudom, szerintem aki csak arcképet lát valakiről, van annyi esze, hogy feltételezi, hogy azért egy viszonylag nagy tartományban változhat az ember súlya.
Ha meg nincs ennyi agya, akkor a második randi meg se éri :D
Igazából lassan 1 hónapja életmódot váltottam és szép lassan probálok megszabadulni a plussz kiloimtól.
Vannak teljes alakos képeim is de valljuk be teljesen más az amikor pozolunk mint amikor a való életben csak úgy megjelenünk..
És nem saját magam akarom vigasztalni ezzel de sok olyan visszajelzést kaptam,hogy arányosan oszlanak el rajtam a kg-k.
Még egy 10-15-öt lefogyok és jó lesz..de addig nem fogom várakoztatni az illetőt..
Köszönöm az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!