Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pataky Attila miért állítja...

Pataky Attila miért állítja nyilvánosan, hogy kapcsolatban áll a földönkívüliekkel?

Figyelt kérdés
Nem zavarja, hogy mindenki komplett hülyének nézi? Vajon tényleg ennyire bolond, vagy lehet valami oka rá, hogy így lejárassa magát? Tényleg érdekelne kinek mi a véleménye erről. ( az ufokban nem hiszek!)
2018. febr. 21. 07:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted őt érdekli, hogy bohócot csinál, vagy sem? Teltházak vannak a zeneakara koncertjén 44 év után is,nyilván azok az emberek nem úgy gondolkodnak, mint ti. Egyszóval nem olyan rosszindulatúak.
2018. febr. 21. 22:12
 22/34 A kérdező kommentje:

Igazából ami valójában érdekelt, az az, hogy egy teljesen érdektelen kérdésre hány válasz érkezik. Eddig 23! Értelmes kérdésekre, meg valós problémákra jó ha 1. Azért ez valahol nagyon szomorú. Érdemes elgondolkozni rajta. Vajon mennyire érdemes veszekedni a semmin?

Azért ha végighallgatnám a 33 EDDA albumot,valószínű én is ufókat látnék. 🙂

2018. febr. 21. 23:39
 23/34 anonim ***** válasza:
57%
Az EDDA zenék nagyon is jók. Ne mossuk össze a magánéletet és a gondolkodásmódot a zenei munkásságával! Ha még nem is hallgattad soha, honnan tudnád hogy milyen?
2018. febr. 21. 23:52
 24/34 A kérdező kommentje:
Amennyit hallottam az is bőven sok volt ☺ Nem hiszem, hogy zenei ízlésről érdemes lenne vitatkozni.
2018. febr. 22. 00:02
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

Az Edda a legjobb rock együttes szvsz.

Ezt azért érdemes meghallgatni: Kék sugár.

Nem a legjobb számuk, de ez ufós témájú, és a második lemezen van. Szóval Pataky mindig is ufó-hívő volt.

2018. febr. 22. 00:05
 26/34 anonim ***** válasza:
91%
#23: És hogy jönnek ide a teltházas koncertjei? Az EDDA- val semmi bajom(bár inkább a régi számaikat kedvelem). Pataky bohóckodása zavar egy kicsit, sajnálom, ez ellen nem tudok mit tenni.
2018. febr. 22. 00:07
 27/34 anonim ***** válasza:
90%
#27: Azzal nem lenne baj, hogy "ufó- hívő". Viszont ha valóban az, akkor egy kicsit zavarhatná, hogy épp az ő nevét felhasználva lehet a legkönnyebben nevetßégessé tenni a témát.
2018. febr. 22. 00:14
 28/34 A kérdező kommentje:
Lehet hinni a földönkívüliekben. Elég nagy az univerzum....valahol biztos van még élet. De más ez meg más olyat mondani, hogy valaki kapcsolatban áll velük. 8éves koromban én is olvastam ufós könyveket. Akkor el is hittem amit olvastam. De akkor sem képzeltem, és meséltem másoknak, hogy találkozom velük. Aztán kb. 12 éves koromra kinőttem ebből. Érdekes, hogy másnál akkor kezdődött ☺
2018. febr. 22. 00:44
 29/34 anonim ***** válasza:
Látom már mi az igazi problémád kérdező. Te is hiszel bennük, téged mégsem látogatnak. :D
2018. febr. 22. 08:26
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Srácok, szerintem ezt itt hagyjuk abba. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy nem áll velük kapcsolatban. Nekem is van olyan ismerősöm, aki ezt állítja, mégsem nézem hülyének. Lehet, hogy egyszer kiderül, hogy a sok tudatlan ember idiótának nézte Patakyt, amikor a NASA bejelenti a dolgot (mellesleg Pataky a NASA-val is kapcsolatban van, van ott egy barátja, aki szerint rengeteg információt elhallgatnak), és akkor hopp, mégsem volt akkora idióta ez a Pataky Attila. A kisgrofonál meg az ilyen i*ióta b*rmoknál biztos nem h*lyébb, azoknál csak intelligensebb lények léteznek..
2018. febr. 22. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!