Minden ismerősömnek tökéletes az élete?
Figyelt kérdés
Mást sem látok magam körül, csak hogy mindenkinek minden összejött. Aki arra vágyott, hogy gazdagságban éljen úgy, hogy ne kelljen dolgozni, annak megvan, aki arra, hogy egy adott munkakörben dolgozhasson, megvan....
Én soha nem akartam semmi komolyat, csak hogy legyen végre otthonom, annyi pénzem, amiből nem éhezek, illetve jobb egészségügyi állapotom. Sajnos nem bírom összehozni, és nem értem, mit csinálok rosszul, mikor mások nagyobb álmokat valósítanak meg kevesebb energiabefektetéssel...
2018. febr. 18. 14:43
11/11 anonim válasza:
"Én soha nem akartam semmi komolyat..." Talán épp ez a baj: nem volt igazi célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!