Nem gondoljátok, hogy a facebook a paranoiátok lett 20 évesek?
Eldugom a barátomat, eldugom a megjegyzésemet, eldugom a hajszínemet, nehogy lássátok.
Mint a való életbe, vagy lehet még annál is komolyabban gondoljátok - bár én tudom nektek más a komoly, mint a normálisaké :(
Most mondjátok azt, baj van houston, de én tudom anélkül is hogy 5 éve nincs ez a förmedvény, már a nevére sem emlékszem :)
"Eldugom a barátomat, eldugom a megjegyzésemet, eldugom a hajszínemet, nehogy lássátok."
Mi a f@ sz??? Hívjuk a Záchert,bátyja?
Nem tudsz értelmesen írni, de ha jól értelmezem, ez egy "én már x éve letöröltem magam facebookról, nézzétek mekkora fsza gyerek vagyok, ti csicskák!!!" kategóriájú kérdés.
Tényleg jobb vagy mint én, egy agyatlan technológia zombi aki fenn van facebookom szégyen szemre. Megalkottam egy tervet, amivel jobb leszek mint te: azt hiszem, inkább én is a te utadra lépek és törlöm magam minden közösségi oldalról. Az okostelefonomat és a gépemet is kidobom, mert manapság már a sok technológia miatt nem beszélgetnek egymással az emberek. Lovon fogok egyetemre járni és lúdtollal jegyzetelek majd, mert ugyebár régen minden jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!