Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme egyedül bemenni Pestre?

Figyelt kérdés

Csavarogni lenne kedvem egyet, de nem igazán van társaság aki szívesen eljönne velem... a barátaim sajnos megfogyatkoztak mostanában...

Arra gondoltam, hogy beülnék egy kávézóba és írnék, mert ez a hobbim... igazából itt is írhatnék, csak gondoltam jópofa lenne, de attól félnék, hogy unatkoznék egyedül, nem érezném jól magam és úgy pedig nincs értelme beutaznom csak emiatt...kb 3 órát tesz ki az utazás oda és vissza összesen.

18/L

2018. febr. 13. 20:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Írni szeretnék, de nem tudom mit írjak, hogy komolyan vegyél és tényleg legyen belőle találkozás, már ha vevő vagy rám. Mondjuk elmesélem a tegnapi napomat: délután elmentem Dunaújvárosba életemben másodszor, szétnéztem egy csomó boltban, néhány látnivalót már korábban megnéztem, így most csak az egyik gyár meletti erdőbe kitett gépeket néztem meg, végül rámsötétedett és kerestem egy büfészerű helyet, ahol enni lehet. Találtam egyet, ott ettem egy hamburgert, majd koromsötétben elindultam haza. Legalább 150 kilométert vezettem, nincs olyan messze, de nem itt van a szomszédban. Többször csináltam már ilyen programot a közeli és távolabbi városokba, köztük Pestre is, ám többnyire egyedül. Ha van kedved a társaságomhoz egy Pesti útra, akkor írj privátban, ha nincs, akkor menj egyedül!

Ja a kérdésre: jól elvoltam egyedül is az ilyen útjaimon, de nyilván jobb az, ha van melletted valaki.

2018. febr. 13. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!