Kétszer becsipogtam a boltban, de nem loptam. Mi csipoghat?
Figyelt kérdés
Már rettegek boltba menni, borzasztó kellemetlen. Befele menet is csipogtam, azóta már 10-szer átnéztem a táskámat, és semmi olyan dolog nincs benne, amitől beindulhatna az érzékelőkapu. Második alkalommal direkt felhívtam a kasszás figyelmét, hogy befele menet csipogtam, remélve, hogy esetleg küldenek egy őrt, hogy átnézzék a táskámat, de nagy volt a forgalom, így nem is foglalkoztak vele. Még mindig csipogok, egyszer táska nélkül mentem a boltba, és akkor nem riasztott a kapu, így mindenképp a táskámban lehet valami. Amit ezen a héten vettem, és új dolog a táskámban: zsepi (csomagolóanyagot már kidobtam), Budapest bérlet és helyi buszbérlet. Lehetséges, hogy a bérletek riasztanának?!2018. febr. 10. 23:14
11/17 anonim válasza:
Nekem a barátnőm téli kabátja csipog be szinte mindenhol, de már évek óta :) és abban tényleg nincs semmi csipognivaló!
12/17 anonim válasza:
Nincs rajtad valami új ruha/ cipő?
Ilyen pl. nagyon alattomosan elbújhat bárhol.
Vagy esetleg egy négyzet alakú matrica, aminek a hátoldalán fémszálak vannak. (Erről nem találtam képet)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nekem is volt korábban, hogy kabátban maradt olyan négyzet alakú csipogó, de most tényleg nem találok semmit, ami okot adhatna a riasztózásra, holnap bemegyek egy kis forgalmú boltba, ahol őr is van, és megkérem, hogy nézzük át együtt a táskámat.
2018. febr. 11. 20:33
15/17 anonim válasza:
Ha megtudod majd, hogy mi az, akkor írd meg nekünk is! :D
16/17 anonim válasza:
Nekem rendszeresen becsipogott az új kabátom. Aztán találtam mindkét zsebében ilyen áruvédelmi chipet. Kiszedtem őket, aztán továbbra is csipogott. Akkor a pénztárnál végighúzták azon a cuccon, ami hatástalanítja. Utána jó is volt egészen addig, amíg ki nem mostam a kabátot. Akkor megint elkezdett becsipogni. Már nagyon elegem volt és letöltöttem a telefonra egy fémdetektor alkalmazást és azzal végigpásztáztam a kabátot, aztán megtaláltam: a belső oldalán a mosási információs címke mellett volt egy márkajelző címke és annak a belsejében is volt egy chip. Aztán levágtam, most egyelőre jó.
17/17 A kérdező kommentje:
Wow, fémdetektor alkalmazás? :O Tényleg működik?
Mindenesetre én sem csipogok be többet a boltokban, de az az igazság, hogy a mai napig nem tudom, mi okozhatta azt a pár kellemetlen alkalmat, amikor megszólalt a riasztóberendezést, egyszer csak abbamaradt...
2018. ápr. 7. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!