Ti facebookon kb mennyi csoportban vagytok benne, és milyen témájúak ezek?
Én kevésben vagyok benne, de:
Geekz Hardcore, Cicamániások, Pesten láttalak, Két albis csoport (Bp. és Pest megye), Társasjáték, Napirajz, Top Eleven angol fórum FB-s csoportja (focimanager)
:)
Hat csoport tagja vagyok, ezen kívül egyet én vezettem régen, de már nem aktív.
Ebből négy (a sajátommal együtt) írással kapcsolatos, kettő emberekkel, egy pedig rajzolással.
Pont most léptem ki néhányból, a kérdés kapcsán :D Ezeket sem látogatom sűrűn.
Köszi, hogy írtatok! :)
A kérdést azért tettem fel, mert én ma teljesen elképedtem magamon. Hatvanvalahány csoportban vagyok benne. Majd hetvenben. És soknak leállítottam már a követését, de ettol ez meg rengeteg. Pedig se tini nem vagyok, se facebook függő. Már 10-ből ki is léptem, de azt hiszem folytatom tovább.
Alapból van 3 egyetemi csoport, vagy 5-6, ami szakmába vág, könyves, főzős, spórolós, helyi kisvárosi, kutyázós, kettő-harom olyan, ami a betegsegemhez kapcsolódik....
Svájcban főzök
Svájci munkák
Svájci kisokos
Svájci adás-vétel (pl bútorok)
Svájci utazók-utaztatók
Lényegében ennyi. Egy éve költöztem ki, úgyhogy ezek tök hasznosak, és zömmel jó, érdekes infókat kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!