Nagy hajkorona, körszakáll 20 éves fiúkon?
Figyelt kérdés
.... ez valami csoporthoz tartozást fejez ki náluk? Szerintem borzasztó idétlen az a sok szőr a fejükön, öregíti is őket. Erről mindig az a táncdalénekes férfi ugrik be, aki nő csak szakálla van (vagy nem is tudom, hogy most ffi vagy nő), meg egy kicsit ilyen erőltetett "értelmiségi vagyok" benyomást akarnak kelteni. Szerintem egyébként férfiatlan.2018. febr. 9. 08:28
1/3 anonim válasza:
Világszerte elterjedt, gondolják majd így félni fognak tőlük, mert ők az iszlám állam tagjai, vagy mi, közben csak egy kicsikukikompenzáció.
2/3 anonim válasza:
Kinek mi...
Manapság ez a divat, amivel vagy haladsz! vagy lemaradsz.
Lehet sopánkodni de ez van, "Szerintem egyébként férfiatlan". Szerinted pont téged szeretnének meggyőzni a srácok? :) :) Legalább az önbizalom megvan, végülis.
Az pedig magas szintekről árulkodik, hogy ezt te már férfias-férfiatlan kategóriára is tudod bontani.
3/3 anonim válasza:
Iszonyatosan férfiatlan, ha egy férfi nem tünteti el magáról a másodlagos nemi jellegeit :)
Egek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!