Ez az első munkahelyem, es úgy erzem nem birok megfelelni, amit annyira szegyenlek, hogy nem tudom elmondani senkinek (? )
Nagyon sokat stresszelek miatta, es rengeteget sírok. Nagyon szeretnek megfelelni, de ugy erzem nem megy. Nagyon nehezen tudok csak kerdezni, anno, egy-ket honapja meg egyaltalan nem tudtam.
A munkatarsaim pedig nagyon rendesek, es ugy ereztem, hogy passzol hozzam ez a munkakor.
Rengeteget felek, es nem tudom ezt megbeszelni senkivel. Random elsirom magam rengetegszer. Nagyon rosszul erzem magam,.
Nagyon nehez.
Ne haragudjatok, le kellett irnom. Annyira felek es annyira szegyenlem magam :(
NŐJ FEL. Ennyi a titok. Van olyan női ismerősöm, aki túlvállalja magát, aztán sír. Igazából a kutyát nem érdekli, ha becsúszik néhány bénázás, egyszerűen ingerszegény az élete.
Elvégzed a munkát? Igen. Elfogad a környezeted? Igen. Normálisak a munkatársak? Igen. Nincs min aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!