Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Utalok itthon lenni

Hazaerni

Korán kelni

Élni

Mit csináljak egy gyerekkel?

Szóval egyik osztálytársamról lenne szó. Mind a ketten 17 évesek vagyunk és az a bajom vele, hogy folyton lenéz. Azt tisztázzuk, hogy szerelmes voltam belé míg ilyen nem lett. Ő igazából ez a tipikus suli legmenőbb csávója típus ( lett pár hónapja ) és szereti is kihasználni, hogy jól néz ki. Én sem vagyok ronda de mégse nézek le mindenkit csak mert szép vagyok. Kicsit ilyen értetlen vagyok hát bénácska leányzó és sokat kell magyarázni. Ha valamit kérdezek mindig mondja, hogy "jóvan xy, jóvan. Semmi. Semmi baj". Vagy az a legújabbja, hogy van egy énekes amit mindketten szeretünk és ha szintén nem értek valamit azt mondja " jóvan, hallgass inkább egy kis xy-t".Vagy ha mondok egy okos dolgot akkor "köszönjük xy". Ezek nekem annyira lenézőek mert tudja, hogy ő felsőbbrendűbb nálam. Szerintetek is lenéz? Vagy lehet van rá jobb szó nem tudom. Nem tehetek róla, hogy kicsit lassabban értem a dolgokat de ez dolgozatok kérdéseinél is így van. Lassan nem merek kérdezni miatta.

Nade mesélek még róla:

Olyankor bezzeg jó vagyok ha kell valami, legyen szó tárgyról vagy hogy egyik tantárgyból miattam kap ötösöket mert vagy lediktálom, leírom vagy pedig beírom neki a helyes válaszokat ahova nem írta be. Kb. eddig normális velem.

De többször odajött már hozzám ezzel a mondattal, hogy "jöttem hozzád csajozni" .... ilyenkor meg lefagyok mert nem tudom, hogy ezt is piszkálásból mondja-e de az osztályba minden lánynak mondja.

És ha szeretnék vele beszélgetni akkorsem vesz komolyan csak piszkál meg röhög rajtam. Ma is tisztára hülyére vett. Mondta hozzak neki xy-t. Mondom jó hozok persze. Elég 1 db? "Oooohhh elééééég"... adom oda a kezébe erre mit mond? "NEM MONDOD, HOGY CSAK EGYET HOZTÁL?! AKKOR NOST SZÉPEN MENJÉL VISSZA!" -.- szerintetek? És én hülye még vissza is mentem. Arról nem beszélve, hogy mindig csicskázok neki. Múltkor még az emeletre is felcipeltem a b***zi táskáját és meg se köszönte.

De ma nagyon rosszul esett ahogy viselkedett velem amit fentebb leírtam, hogy egyet vittem neki több helyett és mikor vártuk a buszt egymásra néztünk és kiáltotta a nevem mert messzebb voltunk egymástól. Már a hangjából hallottam, hogy piszkálni akar és nagyon idegesen rákiabáltam, hogy "mi bajod van"... kicsit meglepődött láttam rajta aztán eljátszotta ilyen magát sajnáltatva, hogy ő csak kérdezni akart valamit. Mondom "kérdezzed b***zd meg." És arról az énekesről kérdezett amit szeretünk hogy láttam-e hétvégén. Én meg azt mondtam, hogy "láttam képzeld". Utána többször is megkérdezte mi bajom vele és mondom az, hogy sose hagysz békén, piszkálsz és utállak. Aztán mondja, hogy ő nem is szokott piszkálni. Észre se veszi, hogy ez nekem piszkálás amit ő csinál. Hogy viselkedjek vele, hogy ha legalább elgondolkozzon és magába nézzen, hogy folyamatosan bánt? Meguntam a jóp***fizást elegem van, hogy csak kihasznál. Attól, hogy jól néz ki nem fog átgázolni másokon. És ha efféle mondatokat mondok neki mindig utánazni kezd és nevet rajtam. Hogy érjem el, hogy komolyan vegyen? Minden osztályba van egy személy akit kinéznek maguknak na én pont ez vagyok lehet azért nem figyel rám. De komolyan nem vesz emberszámba. Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Ti hogy viselkednétek egy ilyen emberrel? Hogy próbálnátok meg hatni rá?

17/l

2018. febr. 5. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:

Bocsi az eleje nem ide.

-utalok itthon lenni, hazaérni stb.

2018. febr. 5. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Papucsa vagy, es csak egy targykent kezel. Mit cipelgeted a taskajat, kutyaja vagy? Ne beszelj vele, nezd levegonek, es nem fog bszogatni. Ha azt mondja, hogy vigyel neki valamit, akkor egy egyszeru NEMet valaszolsz ra es elmesz onnan. Egyszeruen nem ertem hogy lehet valaki ennyire eletkeptelen, mar elnezest kerdezo... a fiu egyertelmuen csak lenez teged, neked meg meg mindig tetszik es ezert engedelmeskedsz nekk
2018. febr. 5. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:
De próbáltam levegőnek nézni és én jőttem ki rosszul mert azt mondták süket vagyok és antiszociális.
2018. febr. 5. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Elkerülném messziről és szarnék a fejére, többre becsülöm magam annàl, hogy egy ilyen suttyó lábtörlője legyek.. de te tudod.
2018. febr. 5. 19:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy a sarkamra állok és nem szólok hozzá de komolyan hülyének nézett, hogy majd pont őt lesz***rom és mikor rá se nézek akkor a fülembe ordít... és ha mégegyszer azt mondja hogy csajozni jött na arra mit mondjak?
2018. febr. 5. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor innen mehetsz is

?:D

2018. febr. 5. 20:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt már mondtam. Meg azt is hogy nem vagy az esetem erre elkezd egozni hogy pedig ő tudja hogy ő az esetem. Nem vesz komolyan.
2018. febr. 5. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha kimutatnad fele azt, hogy leszrod, akkor megunna es abbahagyna.
2018. febr. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!