Mivel tud titeket egy másik ember a legjobban kihozni a sodrotokból?
Engem azzal mikor megpróbálják megmagyarázni hogy én mit érzek/gondolok,vagy azt hiszik jobban tudják én milyen vagyok
Vagy mikor nem vesznek komolyan
Vagy ha lenézőek velem
Engem is az értetlenkedés, főleg olyankor, amikor sejtem, hogy az illető érti, miről beszélek.
Az olyan fajta értetlenkedés is, amikor tizedszerre mondok el valamit, és közben keresem az értelem szikráját a szemében, de nem találom, mert a legkisebb fáradságot sem veszi, hogy koncentráljon arra, amit mondok.
A sápítozás: "hát most mondd meg, milyen világot élünk! Hogy mik vannak! Hát ezt képzeld el Marikám, ilyet!" :D Amikor a beszélgetésnek semmi de semmi értelme nincsen, csak hogy járjon a száj! :D
Engem azzal, ha vadidegenek próbálnak beleszólni abba, hogy hogyan éljem az életem, mert azt hiszik, hogy ők még nálam is jobban tudják, hogy nekem mi a jó. A másik az a rosszindulatú, alaptalan pletykálkodás. A harmadik, amikor szemtől szemben megy a jópofizás, de ugyanez az illető a hátam mögött meg elhord mindennek.
Most ennyi jut eszembe, de biztos van még ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!