Megvertek mit tegyek?
Tavaly volt egy Egyetemi buli, ahol két kidobó megvert, az egyik boxerrel verte a fejem, aztán eszméletlenségig folytogatott! Jöttek a rendőrök én a földön voltam, és nem voltam kihallgatható állpotban. A mentő bevitt a kórházba. A két kidobó behazudta, hogy én üveggel megütöttem az egyiket, pedig ez nem volt igaz! A rendőrség pedig ellenem indított közvádas feljelentést, súlyos tesisértés kísérlete miatt. Másnap kijöttem a kórházbl, beszélni alig tudtam a fejem tiszta vér volt mindenhol. Elmentünk a rendőrégre feljelentést tenni, és még le akartak róla beszélni!!!
A két kiérkező rendőr meg se nézte a sérüléseim! Mert azt hazudták nekik, hogy én a sörpadba vertem be a fejem, és egyébként is részeg, meg drogos! Részeg voltam, de drogos soha és nem is leszek, de már elveve úgy álltak hozzám, pedig egyetemi hallgató voltam én is.Szóval Ezt hazudták be a kidobók, és a rendőrség automatikusan igazat adott nekik! Két hamis tanu volt még, akik azt hazudták a rendőrségen, hogy engem nem vertek meg a kidobók!
Én pedig nem tudtam tanuként megnevezni senkit, mert nem tudtam, hogy kik látták! De sokan láttáK! A rendőrség pedig ellenem elhalasztotta a vádemelést 1 évre. Őket pedig még meg sem lehetett gyanúsítani! Pedig készültek fényképek is arról, hogy néztem ki akkor, a fojtogatás nyomai is rajta voltak! Lezárták az ügyet. Szerettem volna törvényes keretek között elintézni az ügyet, de a rendőrség meg ezek a dogök egykutyák!
Szóval szerintetek mit tegyek?
Őszintén szólva én már többször is elterveztem, hogy ki fogom nyírni őket!!! Más megoldást nem látok.
Már ne haragudjál kedves kérdező b@@szod.
Ha olyan szitu miért nem léptép le a retek rákba?
Nekem is volt olyan hogy haverokkal elmentük egy fősulis buliba, és lekevertek egyet egy srácnak.
Na mondom jó a buli, el is hagytam a helyszínt.
Azért ez a balkán valahol, ennyi eszed lehetne.
Te nagyon okos, szerinted nem akartam elhagyni a helyszínt?
Részegen valahogy nem vagy olyan gyors, és egyébként is egy zárt térről beszélünk! Volt ügyvéd is, aki velem volt. Ennek ellenére sem sikerült megfogni őket, mert a két hamis tanu ellen hiába állítottam, hogy nem mondanak igazat én egyedül voltam, ők meg 4-en!
Oké akkor mondom tovább.
1. idegen helyen nem állok be annyira hogy ha van valami ne tudjam elhagyni a helyszínt.
2. gyanús a hely akkor 2 perc múlva lépek lefele.
Mondom ez a balkán valahol, eleve a biztonsági őrök ugye szerinted agyon vannak fizetve mi? Szerintem simán van aki azért van ott hogy valakibe belekössön.
Na te pont kapóra jöttél nekik.
Ja még le kellene írnod hogy hogyan dönti el az ember hogy valami "gyanús", balhé lesz.
:D
Figyelj öreg nekem itt hiába osztod az észt fölösleges! Ha Te előre tudnád, hogy séta közben el fogsz esni abban a kőben akkor nyilván nem lépnél rá!
Nem tudom, hogy mit tegyek!
Két dolog van bennem.
1. Kinyírom őket!
2. Elfelejtem a dolgot.
Ha boxerrel megütnek,komoly(akár halálos)sérülés a vége.
Nekem ez,ebben a formában hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!