Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt hiszem nem tetszek senkine...

Azt hiszem nem tetszek senkinek. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Mit csináljak ha még kb soha senkinek nem tetszettem, nem kezdeményeztek nálam fiúk? Elég rosszul esik

2018. febr. 3. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem tetszel.Na most örülsz már akkor?

Ha nem hiszed linkelsz képet nekem és majd megmondom a tutit.

2018. febr. 3. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavar, kezdeményezz te, x-edik alkalommal csak összejön, persze biztos van olyan lány aki felé senki nem nyit, de olyan nem hiszem, hogy létezik akit mindenki visszautasít.
2018. febr. 3. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Legyél türelmes,vagy kezdeményezz te annál, aki neked tetszik. Lehet, hogy pont ezt kell most megtanulnod, megtapasztalnod; hogy a "sült galamb nem repül a szádba". Tehát, h esetleg most neked kell lépned; lehet, hogy pl az van benne a sorsodban, hogy most még egy jó ideig egyedül maradsz; mert pl lehet, hogy ezt is meg akartad tapasztalni születésed előtt.
2018. febr. 3. 22:56
 14/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen hogy nem tetszel senkinek nem létezik mert mindenki tetszik valakinek... viszont olyan létezik hogy aki neked tetszik annak te nem akinek meg te tetszel az neked nem ez elég szomorú dolog de létezik sajnos. És általában az ember nem a másik külsőjébe szeret bele hanem a belsőjébe pl láttam már sok olyan párt hogy az egyik nagyon jol nézett ki a másik meg bűn ronda volt és mégis együtt vannak... és elgondolkodtam hogy ez hogy történhetett meg? hát úgy hogy biztos tud valami olyat amit más nem tud ez a véleményem. Szóval ne ess kétségbe lesz aki téged is fog szeretni :)
2018. febr. 4. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:

A kisugárzás nagyon fontos!

Ismerek egy szép lányt, de a kisugárzása övön aluli. (Legalábbis, amíg figyeltem rá)

Később megtudtam, hogy senkinek sem kell az égvilágon, persze, nekem sem volt esélyem nála.... (Valami dunántúli gazdag családból van)

Szal az, hogy nem jössz be senkinek, nem igaz.

Szerintem csak nem veszed észre azt a fiút. De hogyan is vennéd, ha a fiú is olyan, mint te, nem kellett senkinek, fél kezdeményezni... :(

2018. febr. 10. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!