Ki és miért van még ébren?
Figyelt kérdés
Unatkoztok/esetleg nem tudtok aludni? Én személy szerint se nem akarok, se nem tudok. :D2018. febr. 1. 00:25
11/25 A kérdező kommentje:
#9 az jó :)
#10 nos akkor lázadjunk mind együtt. :D
2018. febr. 1. 01:17
13/25 A kérdező kommentje:
#12 Nekem sincs... olyan értelmetlen időlazarlás.. :D
2018. febr. 1. 01:18
14/25 anonim válasza:
Én is fent vagyok még. Nem tudok aludni, mert fáj a bőröm.(ekcèmás lett nyáron, azóta nem múlik el, minden egyes nap ég,viszket, fáj.
Én csak 8 körül kelek, de megyek vezetni.(első óra,kicsit izgulok is) :)
15/25 anonim válasza:
De jó, hogy mindenki korán kel, én meg egy órája értem haza melóból.. :D
16/25 anonim válasza:
Nem tudok korán feküdni, régi hibám.
De nem is kelek hajnali 9-kor, nekem kell az alvás. Amikor irodába jártam, akkor se mentem be 9-re, az agyam úgysem érkezett meg délig...
17/25 anonim válasza:
Hajnali 9 :DD ez jó. #10 vagyok.
19/25 anonim válasza:
Fáradt vagyok, de valahogy mindig elszöszölöm az időt, így átesek a holtponton, pedig tudom, hogy hosszútávon nekem nem elég az öt óra alvás.
Amúgy érdekelne, hogy jött a rotációs kapa, no meg a kecske mint kulcsszó?
20/25 anonim válasza:
Szemeszterszünet van, úgyhogy nem kell korán kelnem most egy hónapig, szeretném kihasználni. Tudom, hogy nem egészséges belehúzni az éjszakába, de imádok ilyenkor csak úgy "lenni", sorozatot nézni, olvasgatni itt gyk-n vagy facen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!