Hogy lehet finoman valakinek elmondani, hogy nem szeretném megadni neki a telefonszámom?
Facebookon hirdetek használt vagy új dolgokat (ruhát, pénztárcát, kistáskát, stb) Nem valami nagy összegekről van szó.. viszont sok lány kéri el a telefonszámom, amit én egyáltalán nem szeretnék nekik megadni, facebookon állandóan elérhető vagyok, és egyáltalán nem szeretném idegeneknek megadni a számom, viszont nem tudom, hogy finoman ezt hogyan mondhatnám el nekik? Egyszer leírtam így, hogy nem szeretném megadni, és emiatt elhordott engem minden rossznak...
21/L
Telefonálni facebookon is lehet.
Egyébként ha gyakran hirdetsz, satöbbi, én elgondolkodnék a helyedben egy feltöltőkártyán, amit csak erre a célra használsz. (viszont azt nem tudomn hogy a botrány óta nehezebb-e hozzájutni annál, minthogy lekapod a boltban a polcról)
Amúgy meg szarni az ilyen emberekre, ha az egyik nem vásárol, majd fog a másik.
"facebookon állandóan elérhető vagyok és egyáltalán nem szeretném idegeneknek megadni a számom"
Én ennyivel lerendezném. Mondjuk más kérdés, hogy ha személyesen adod át, úgy én is elkérném az eladó számát, de amúgy tök fölösleges. Aki megsértődik ezen, mehet isten hírével.
A második válaszoló ötlete tök jó, csak akkor már kéne külön mobil és azon hívogatnának. De minek? Lehet messengeren is hanghívást indítani. Érjék be ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!