Mit ajánlotok első horrorfilmnek?
Figyelt kérdés
14F. melyik horrorfilmet nézzem meg először, ha még soha ez előtt nem néztem horrort? S.O.S.2018. jan. 30. 14:36
1/9 anonim válasza:
A Fiú :D Ez egy kicsit lightosabb
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy horrorguru, de pl. a Végső állomás első rész elég emészthető és a sztorija sem egy akkora nulla, kicsit a thriller-horror határán mozog. Tudom javasolni, ha kalsszikusabb tinihorrorszerűségre gondolsz.
Vagy egyesek szerint horror az Interjú a vámpírral is, ami szerintem kissé wtf (inkább dráma), de mondjuk még tvállájt előtti vámpírok vannak benne és meg is csócsálnak pár embert, úghogy mai szemmel lehet, hogy már az :D
3/9 anonim válasza:
Én is A fiú-t ajánlom. Youtube-on fent van végig.
5/9 anonim válasza:
A fiú szerintem inkább thriller, mint horror. Gyerekjáték, Péntek 13, Az ördögűző, Rémálom az Elm utcában, A kör.
6/9 anonim válasza:
egy tanár ismerősöm mesélte, hogy mikor megkérdezte a kisiskolásokat, melyik horrorfilmet szeretik, szinte kórusban a texasi láncfűrészest kiabálták ! Én ezt ajánlom
9/9 anonim válasza:
Adsz vagy kapsz
Aranyosak benne a ... hát a mindenféle nem emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!