Miért tartják sokan cikinek, égőnek szinte (fertőzőnek) ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Annyian járnak az oldalra "titokban" vagy csak "-kíváncsiságból mentem fel"
"-De tré meg csupa beteg jár oda! "
Sorolhatnám.
Nagyon sok ismerősöm nézegeti (tuti regük is van) az oldalt.
Szerintem ez sem sokkal rosszabb mint máshol és itt is előfordul mindenféle' ember.
Szerintetek?
2018. jan. 28. 19:54
11/14 anonim válasza:
#5 nem humor kategóriába lett kiírva a kérdés! Csak át rakták. Mindegy, hogy viccnek titulálják utólag, ez a kérdés viccnek is rossz. Ám ha te ezeket a kérdéseket jogosnak, fontosnak tartod, akkor jön a kérdés: "de miért?"
12/14 anonim válasza:
Köszi, hogy lehülyéztél azért, mert valaki idótaságot írt ki és én szóvá tettem, hogy ez színvonalon aluli. Biztos igazad van és én tévedek: azaz szerinted is fontos kérdés és ez növeli az oldal színvonalát.
13/14 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..
Jöhet a lepontozósdi. Úgy is szeretitek.
14/14 anonim válasza:
Mégis miért kéne növelni bárhova is az oldal színvonalát? :D
És amúgy ha nem a humor kategóriában lenne a belinkelt kérdés, akkor is gondolnám, hogy nem akarja magát igazából senki se farkassá operáltatni. Bár elvileg mindenki magából indul ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!