Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 8 általános 2017 ben?

8 általános 2017 ben?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról ha valakinek 8 általánosa van és közben tartja a markát segélyért, családtámogatásért? Nem provokáció, tényleg érdekel a szociológiai háttere, hogy valaki miért jut idáig. És nem a lehetőségekről van szó, ismerek szegény családot ahol a gyerekből tanult ember lett.
2018. jan. 27. 07:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Az az ember akinek csak érettségije van, az ugyan úgy semmibe nézik, mint akinek csak 8 általánosa van.

Aztán tiszta élvezettel nézem azokat az embereket, akik nagy mellénnyel jelentkeznek egy munkára, hogy 3 diplima 4 nyelv, aztán ilyan esetlen, eletképtelen, hogy a cipőjét egyedül nem tudja megkötni....

Tehát a kérdésre egy fél válasz. Ne általánosíts, mert én isnerek olyan családot, ahol diploma van mindkét szülőnél, de havonta tartják a markukat! Ezt teszi a lustaság, lusták dolgozni.

Azért ha nem lennének igényeim, én is otthon fetrengenék egész nap, és ezért még pénzt is kapnék. Ez nem az ember hibája, ez az állam hibája!

2018. jan. 27. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Az embereknek egyszerűen büdös a munka.

Én tudok olyan helyet ahol semmi végzettséget nem kérnek, és ha tényleg dolgozol, többet is meg lehet keresni mint sok diplomás fizetése. De egyszerűen még is alig találnak oda embert. Pedig messze nem olyan borzasztó egy hely, mint amiket én hallottam máshonnan hogy mik vannak. Inkább elmennek gombeszemekért közmunkára, ahol csak valami látszatmunkát kell csinálni, meg negyed óránként 10 perc cigi kávé meg kajaszünet van.

2018. jan. 27. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Amíg nem lesz egységes a bér az országon belül, addig nem vagyok hajlandó dolgozni Szabolcsban sz@ros nettó 100 ezerért... Itt is ugyanannyiba kerül a közmű, a kaja meg minden, mint Pesten vagy a Dunántúlon.
2018. jan. 27. 09:25
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy meg mi ez az általánosítás? Tudok olyan embert itt a közvetlen közelemben hogy négy(?) osztálya van, de soha nem kért segélyt, és egész életében dolgozot., Meg tudok olyat is hogy diplomás, van munkája, mégis bement az önkormányzathoz segélyért, mert nem telik neki benzinre. Hozzátenném elhajtotték, mert a mercije közben járó motorral állt az önkormányzat előtt..

Az iskola hiányától nem lesz sz*r alak senki, a diplomától sem lesz gerinces ember. Erről ennyit.

2018. jan. 27. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:
13%

"Amíg nem lesz egységes a bér az országon belül, addig nem vagyok hajlandó dolgozni Szabolcsban sz@ros nettó 100 ezerért... Itt is ugyanannyiba kerül a közmű, a kaja meg minden, mint Pesten vagy a Dunántúlon."

Az ember mobilis, nem a világvégére kell menni, csak a dunántúlra!

Tatabánya-Szekesfehérvár-Veszprém 3szögben 8 általánossal netto 200.000 +kafateria, plusz Ingyen szállás.....

Akinek viszont nincs igénye, azt is megértem...

2018. jan. 27. 17:25
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

# 15

barátocskám, én nem vagyok vándorcigány... itt vettem házat, itt építettem föl az életem. de nyugi, nem szorulok a segélyre, mezőgazdaságból tartom el magam. havi lebontásban kijön a nettó 350 ezer.

2018. jan. 27. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mondjál inkább havi 3,5 milliót azt még jobban elhisszük.
2018. jan. 27. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!