A nyugati világban tényleg sokkal több a homoszexuális? Van olyan, hogy például Kelet-Európában ez annyira nem jellemző?
Figyelt kérdés
Nem akar gyűlöletkérdés lenni, csak kíváncsi vagyok.2018. jan. 22. 21:54
11/12 anonim válasza:
Nyugaton civilizáltak, keleten meg a civilizáció közelében sincsenek sajnos, nem is voltak soha...
Az ember általában "divatból" meg olyan dolgot csinál, ami menő, ebben meg mi az?
Hogy leszbikus létemre úton-útfélen b ziznak engem?
Arról nem szólva, hogyha azt látnád, hogy holnaptól divat lesz majmot dugni, megtennéd?
12/12 anonim válasza:
Ez a szakértő hetero szöveg pont olyan kirekesztő, mint amit rád mondanak.
Mi benne a menő? Nézz körül mondjuk tumblr-ön vagy menj el pár házibuliba. Majd meglátod, hogy egyesek tényleg menőnek és különlegesnek tartják.
Az, hogy én mit teszek vagy nem teszek a divat miatt, az nem jelenti azt, hogy mindenki úgy viselkedik, ahogy én.
Miért fáj ennyire elfogadni, hogy egyesek tényleg a divat miatt mennek bele dolgokba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!