Szerintetek ciki ha egy 21 éves lány szegény?
Manapság én már azt vettem észre, hogy nem mindig szegény az, ki annak vallja magát, inkább sz@rul kezeli pénzét s vesz 50.000-ért 1 pár zoknit, mint minőségi ételeket.
A másik, hogy gazdag ismerőseid cikik inkább, hogy nem képesek neked segíteni...erre mondom, szép kis ismerősök-emberek az ilyenek.
Mellesleg nyugodtan mondhatod nekik, hogy gyerekek, nekem csak erre telik fizumból.Semmi ciki nincs ebben.
Dehogy ciki...a szegénységet általában nem választja az ember és 21 évesen amúgy sem vagy annyira előre az életben hogy versenyezz az eleve gazdagabb családba születettekkel.
Ennyi idősen én és az ismerőseim nagy százaléka is szegények voltunk.
Aki pedig azt nézi, pláne megszólja hogy más mit vesz a boltban, az bunkó.
2-es leírta helyettem is! #thumbsup
Aki meg emiatt lenéz, annak a társaságát sem kell nagyon keresned. Egyébként nem írtad milyen végzettséged van, vagy még tanulsz esetleg, ha nem akkor képezd magad tovább, akár tanulj nyelv(ek)et. Külföldön (de már talán itthon is) több lehetőséged lesz jobban fizető álláslehetőségekre és a több fizut okosan menedzselve jobb életkörülményeket tudsz magadnak teremteni ezáltal. :)
F39
Kedves 4es!
"A másik, hogy gazdag ismerőseid cikik inkább, hogy nem képesek neked segíteni...erre mondom, szép kis ismerősök-emberek az ilyenek"
Miért is lenne valaki azért felelős, hogy nem segít egy ismerősének meggazdagodni? Nem várható el, hogy mindenkinek a problémáját a nyakába vegye az ember.
Amúgy kérdésre válaszolva egyáltalán nem szégyen, ha pedig még erőt veszel magadon, és küzdesz azért, hogy ez megváltozzon, az egyenesen tiszteletreméltó. Amúgy nem egy példa van rá, hogy valaki felküzdötte magát méllyről. Sok gazdag ember belesüpped a nagy jólétbe, megszokja, hogy mindent kézhez kap, nem tanul meg harcolni az életben (lásd németek és migránsok).
Hiaba irja mindenki hogy nem ciki, ez nem segit rajtad.
1. Ha te cikinek erzed, mindegy ki mit mond, es forditva is.
2. Ha magyarorszagon elsz, akkor tenyleg leneznek a gazdagok, mert itt foleg csalassal, ugyeskedessel es lopassal lehet meggazdagodni es az ilyen emberek attol erzik tobbnek magukat ha lenezhetik a kevesbe gazdagokat. Nem veletlenul ment el innen az osszes kepzett, intelligens ember.
3. Rajtad mulik hogy milyen lesz a jovod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!