Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már, hogy kihagytatok...

Volt már, hogy kihagytatok egy nagyobb vizsgát?

Figyelt kérdés
Mi lett a következménye? Család mit szólt?
2018. jan. 18. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kihagytam a vizsgát, hanem elbuktam a tárgyat. 7 alkalommal fordult ez elő. Hozzá lehet szokni.
2018. jan. 18. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Többet is. Buktam is, mint a pinty. Hát nem bontottunk pezsgőt.:)
2018. jan. 18. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, volt. Érettségi előtt 2 héttel. Egy osztálytársam úgy felelt, hogy bemagolta az anyagot történelemből, és szó szerint elmondta a leckét, mint egy verset. Ha a tanár belekérdezett, a saját nevét nem tudta volna megmondani, annyira nem volt képben. De bemagolta, becsületére legyen mondva. Ötöst kapott. Én meg erre felálltam, összepakoltam és megköszöntem, hogy ebbe az iskolába járhattam. Soha többé nem láttak ott, meg más iskolában sem. Nekem az volt az utolsó csepp a pohárban ezzel az elcseszett oktatási rendszerrel kapcsolatban.

Amiatt vagyok csak szomorú, hogy én, akit mondhatunk iskolázatlannak körülbelül négyszeresét keresem, mint a volt tanáraim. A tanárokat sokkal jobban meg kellene becsülni anyagilag is, de csak miután kétharmadukat kirúgták és új, megfelelő embereket vesznek fel a helyükre.

Bocsánat a kicsapongásért, ettől függetlenül persze anno nem örült neki a családom, és nyilván a környezetem sem értette meg ezt a döntést. Persze érdekel, hogy mi lett volna, ha tovább tanulok, de ennek már több mint 15 éve, és azt gondolom, életem egyik legjobb döntése volt, hogy nem pazaroltam tovább az időm a suliban, hanem elkezdtem dolgozni, és azt csinálni, amit szeretek.

2018. jan. 18. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
69% Hát ez nagyon szép volt! :)
2018. jan. 18. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem még nem, sőt készülök is rá, de most egyikre alig tanultam. Bátraké a szerencse alapon kockáztatok, hogy pont jót húzok. De azért van para. Milyen vizsgát hagynál ki kérdező?
2018. jan. 18. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!