(:Puszedli :) kérdése:
Nektek mi a legbensőségesebb vágyaitok/célotok amit tűzön-vízen át véghez akartok vinni mielőtt meghaltok?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 16:13
11/13 anonim válasza:
Meséket írok, volt már több kiadásom is, szeretném ha én is alkotnék valamit ami olyan híres lesz, mint Anna peti gergő, vagy az én időmben süsü vagy gombóc artúr.
12/13 anonim válasza:
Újra egy Porsche sportautó tulajdonosának lenni.
Nem többtízmilliósban gondolkodom, hanem abban, hogy ahogy annak idején, amikor jól ment a szekér, használtan véve, de volt 4 is egymás után. Ezek általában egy egy közepes újautó árán elérhetőek voltak. Nagyon szerettem. 924, 944, 911, Boxster - ebben a sorrendben voltak, mondom, használtan véve. Aztán voltam olyan balfék, hogy kiengedtem a kezem közül.
És így, nélküle döbbentem rá, hogy mennyire sokat jelentett nekem. Azon vagyok, hogy legalább közepes szinten, használtan ismét hozzájussak egyhez.
13/13 anonim válasza:
Híressé válni, valami maradandó nyomot hagyni a világban, hogy emlékezzenek rám. :)
Áhhh, ezek túl nagy célok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!