Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a piscatel...

Mi a véleményetek a piscatel nevü videosrol hogy, élhet még mert 30 éves és nem dolgozik csak retro játékokal játszik valaki eltartja?

Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Én úgy emlkészem, mintha azt is mondta volna, hogy az egyik haverjával közösen van egy számítógép javító vállalkozásuk, meg "fényfestést" csinál valamilyen szervezeten belül.
2018. jan. 12. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom miből gondolod, hogy nem dolgozik. Az meg egyenesen nevetsége elképzelés, hogy munka nélkül fent tudná tartani a házát, kocsiját stb. Ahogy írtad is, a youtube-ból nincs nagy bevéele. De többször is elmondta, hogy dolgozik és hogy mit. Vagy kire gondolsz a valaki alatt, aki eltartja? Esetleg tudsz valamit? Mert én nem tudok ilyenről.
2019. jan. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!