Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Ti ágyatok alatt is voltak...

A Ti ágyatok alatt is voltak szörnyek?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok amikor elköltöztek onnan, és hová mennek olyankor?

2018. jan. 9. 12:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Soha nem találtam semmit és senkit az ágyam alatt, pedig gyerekkoromban rendszeresen alánéztem-
2018. jan. 9. 13:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Volt, persze. Minden valamire való gyerekágy alatt kell lennie szörnynek. De Sem ės Dean kinyírta.
2018. jan. 9. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem az ágyam alatt, hanem az ágyamban van egy szörny!
2018. jan. 9. 14:03
 4/12 anonim válasza:
Igen volt nagyon félelmetes volt nagyon képzeld ell volt egy nem is tudomi.Ja de tudom egy egy pók!!!!!!!😨😨😨😨😨😨😨😨😰😰😰😰😰😰😰😰😆😆😆😆😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😁
2018. jan. 9. 14:24
 5/12 A kérdező kommentje:

# 4

B.meg! Az tényleg félelmetes lehetett, nekem csak egy sütiszörnyem volt meg pár lila egyszarvúm...

2018. jan. 9. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Kiskoromban láttam egy filmet, amiben a ronda kezű kiscsaj elkapta a csaj lábát. Azt hiszem az átok volt az. Na, és halálosan féltem kimenni pisilni, inni, akármi este, és nem meglepő módon mindig felkeltem, hogy ki kéne menni. Hónapokig futkostam úgy, mintha üldözne valami, aztán egy nap mikor pakoltam, rájöttem, hogy rohadtul nem lábakon van az ágyam, hanem a tartó a padlón van, azaz egy egér se férne be alá. Happy end.
2018. jan. 9. 14:42
 7/12 A kérdező kommentje:

# 6

akkor nálad a szekrényben bujkáltak :D

2018. jan. 9. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen.

[link]

2018. jan. 9. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem baj legalább összehajtogatják a ruhákat
2018. jan. 9. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem az ágyamban vannak.
2018. jan. 9. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!