Egyetértetek azzal, hogy bizonyos országokban még ma is törvényes a halálbüntetés?
,,a halál igazából megváltás" mi a ???!
Te ilyen agyalágyult vagy? Szerinted a börtönben mi megy? Az első időszakban adnak neki ha nincs kapcsolat aztán kész, hawaii.. nem kell dolgozni, ingyen kaja pia, gyógyszer. Elmondom neked hogy volt olyan eset ahol afrikai ölt európai országban hogy ne küldjék vissza afrikába...
Nincs kínzás a börtönben... sőt. Egyes eus országokban jobbak a körülmények mint nálunk egy átlagos háztartásban. Hű ha de rossz. A norvég mészárost is érdemes megnézni. Játszik egész nap a börtönben.
Halálbüntetést jogosnak tartom, sőt... én a családjától el is vennék mindent.
Hogy miért? Nézd meg kínát, korát.
Ahol nem csak az egyént büntetik hanem a családját is mennyivel visszaesik a bűnelkövetés.
Nem egy kenyér lopásra gondolok, hanem egy gyilkosság, bántalmazás stb...
Most az ha lop valamit a boltból, hát legyen, vagy kiszedi a pénzt a bankautomatából.
De most az hogy minden bűnözőt pátyolgatnak 5-10-30 évig... semmi értelme.
A börtön nem visszatartó erő, főleg ha valaki megöl egy másikat és kap érte 5 évet. (egy cigány illető, esete)
"Az első időszakban adnak neki ha nincs kapcsolat aztán kész, hawaii.. "
Igen, azért elgondolkodtató, hogy például a norvég tömeggyilkos is luxus körülmények között van a börtönben.
Hozzánk betörtek tavaly amíg én dolgoztam. Volt otthon céges pénz, megtakarítás, mindent elvitt. Mivel nem lehetett egyszerű bejutni, szétfeszegette az ablakot, amivel nem kis anyagi kárt okozott. Aztán mivel a céges pénzt nem tudtam zsebből visszaadni (elzárt helyen volt természetesen-este kellett volna vele elszámolnom), így kirúgtak az akkori munkahelyemről. Természetesen a tettes nem lett meg annak ellenére, hogy az utcában félóránként jár rendőrautó, és a szomszédban is sikerült 2 házat kirámolni.
Az ilyennek gondolkodás nélkül levágnám tőből mindkét karját, hogy többet ne tudjon másokat megkárosítani. A gyilkosokat pedig szó nélkül kivégezném, így is túlnépesedés van, felesleges pszichopatákat zabáltatni az adófizetők pénzén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!