Tényleg ennyi nemi erőszak történik vagy ez csak egy szimpla feminista attention whore-kodás?
Engem többször próbáltak megerőszakolni. Ha nem büntetnék, így 15 év elteltével is levágnám azoknak a görényeknek a p.öcsét, akik lefogtak, elcipeltek, tapogattak és megetetném velük. Szerencsém volt, hogy egyik ismerősöm látta, hogy baj van és szólt a többieknek és utánam jöttek elég gyorsan és az erőszak tényleges része nem történt meg.
A szomszéd 15 éves koromban akart molesztálni. Részeg volt. Tökön rúgtam és elszaladtam.
#11 Ez ígéretnek, vagy fenyegetésnek szántad?
Azoknak, akik tisztelettel mennek oda egy nőhöz, nem pedig egyből a feneküket simogatják nem kell félniük attól, hogy véglénynek állítják be őket, szóval sokat elmond a férfiakról ez a világszintű "hőőő énmostmá' hozzáse merek szóni egy nőhöz" hozzáállás.
Ami rád nem vonatkozik, amiatt nem kell durcizni...
Ez a kijelentésed vicces, mert így érthető hogy mi motiválja a kérdést. Te túl beszari vagy egy nőhöz közeledni, és ha manapság 'sok' erőszakról/zaklatásról van szó, akkor "ez csak egy szimpla feminista attention whore-kodás".
Az amit manapság tapasztalsz nem azt jelenti hogy több az erőszak vagy zaklatás, hanem többen mernek megszólalni hogy érte őket ilyen dolog, így gyakrabban eléd kerülnek és a köztudatban maradnak akár évtizedek óta elhallgatott dolgok.
Külön érdekes a társadalom reakciója. Ha egy művésznő mondta hogy zaklatták akkor mindenki bevédte és Martont meghurcolták, de ha egy trash celeb Baukó Éva akkor mindenki elküldte a pics/ába hogy ne így akarjon a hírekbe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!