Csak szerintem nem normális az a 30-40-es férfi, aki 14-16 éves kislányokkal kavar?
Figyelt kérdés
Itt nem arról van szó, hogy bele akarok szólni az életükbe, hanem csak van egy saját kis véleményem róluk, pont úgy, mint pl. a főnökömről, vagy mondjuk az apámról.
29/F
2018. jan. 2. 17:25
21/27 anonim válasza:
#8: Nem, fordított "szereposztással" sincs rendben. Gondolom, azért van a 40- es férfiakra kihegyezve a dolog, mert ez sokkal gyakoribb.
22/27 anonim válasza:
#1: Próbáld meg úgy nézni a dolgot, hogy ha lenne egy 14- 15 eves lányod és "ramozdulna" egy 40 eves férfi, akkor is így latnad?
23/27 anonim válasza:
Kedves "John The Fisherman"! "Mert hülye vagy" tartalmú üzenetedre itt válaszolok, mert nem szokktam privát levelezést folytatni a GYK-n. Szóval; kedves irományod ellenére, még mindig nem tartom normális dolognak.
25/27 anonim válasza:
Kedves "John"! "K...!anyád!" tartalmú üznetedet is megkaptam, hasonló jókat... de mint már jeleztem, privát levelezést nem folytatok, épp az elmebetegek miatt.
26/27 anonim válasza:
Te vagy itt az egyetlen elmebeteg. :D
Üdv.: Jani
27/27 anonim válasza:
#26: Köszönjük bejelentésed, még ha röhejesen szánalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!