Élet közösségi oldal nélkül? Ti kibirnátok?
30 evig tudtam nelkule elni. Aztan volt az iwiw azt se hasznaltam igazan ki. Utana a feszbuk, amirol idorol idore letorlom magam.
Amikor nem vagyok font akkor tobb a szabadidom, ertelmesebb cikkeket olvasok a neten es irok a barataimnak e-mailt vagy felhivom oket vagy talalkozni akarokveluk. Amikor aktivan feszbukon vagyok, akkor meg egy csomo idomet elcseszem a hirfolyam porgetesere, posztolom a hulyesegeim, fotozom a kavemat, ahelyett hogy az illatara figyelnek, es nem marad idom emilt irni stb. Szoval en kibirnam nelkule, most is inkabb csak idoeltolaskent hasznalom:-(.
Eddig 1x/félév
De az edzéseinkről ott kapom megleggyorsabbanaz infót, így márhavonta feljárok.
Én csak az infó áradat miatt nem szeretem. Sajnos nehéz szelektálni azokat a dolgokat amik engem valóban érdekelnek, mert az üzenőfalam roskadásig van reklámmal, az anyuka locsogásával, hogy milyen izgalmasan unalmas az élete és ő mekkora hős. Vagy haverok posztjai az utolsó bulijukról, hogy a pillanatmegélése helyett inkább facén dokumentálják azt, mert így örök emlék lesz mindenki számára.
Ettől függetlenül vannak emberek akik érdekelnek és csak itt tudunk kényelmesen kommunikálni. Erre nekem tökéletes volt.
Nekem egyedül Facebookom van, de az is csak arra, hogy ha beteg vagyok elkérhessem rajta a házit... Amúgy tökéletesen megvagyok nélküle, egyáltalán nem szoktam használni, és úgy érzem, amióta nem megyek fel rá, azóta nem vagyok olyan ideges. Én amúgy azt utálom nagyon, amikor anyám közli velem, hogy így sohasem lesz párom és senkivel se fogok tudni ismerkedni, csak mert nem használom aktívan ezeket az oldalakat...
16/L
Messenger működik facebook fiók nélkül is szóval chatelni ugyanúgy tudnék szerintem ezzel nincs is baj inkább a facebook üzenőfal folytonos bújása veszi el az időt az embertől meg a sok baromság amit megosztanak.
Egyébként 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!