Jól kipihented magad karácsonykor? Friss vagy a munkára?
Figyelt kérdés
Mindenki arról beszélt előtte, hogy milyen jó lesz a pihi nagyon fáradt mindenki. Mostanra sikerült kipihenni a túlórákat ? Frissen mentél csütörtökön melóba?
Kipihentem magamat, azonban felb×tam magamat, szerencsére csak jövőhéten fogok menni, de nem tudom meddig.
2017. dec. 29. 19:59
2/11 anonim válasza:
Persze. :)
2017. dec. 29. 19:59
3/11 anonim válasza:
Én csak 3-án kezdek, szerencsére sikerül pihenni, de szerintem ugyanolyan fáradt leszek már az első nap, mintha nem lett volna pihenés. :D
2017. dec. 29. 20:48
4/11 anonim válasza:
Dehogy. :-)
Eddig 'sajnos' csak a rohanás volt, átutaztuk a fél országot a párommal. Ma értünk haza.
Jó volt a közeli és távoli rokonokkal is lenni, de azért az egész évi hajtás után most már leülünk 3 napra. (Persze a távoli rokonoknak (2 helyen is voltunk) annyira nem tetszett, hogy csak pár napra megyünk, de szerintem nekünk is jár az itthoni semmittevés az év utolsó napjaiban.)
25N
És te Kérdező, kipihented magad?
2017. dec. 29. 20:56
5/11 anonim válasza:
A két ünnep között csak szerdán dolgoztam, ki kellett venni a megmaradt szabadságokat, nekem ez két nap. Másodikán kezdek. Már évek óta nem voltam rendes szabadságon, csak pár napokat vettem ki, talán jövőre, akkor kipihentebb leszek. Pár napos szabadságok meg hosszú hétvégék alatt nem lehet rendesen pihenni.
2017. dec. 29. 21:27
6/11 anonim válasza:
Fenéket, szilveszterre kell frissnek lenni idén, nem a munkára:DDD
2017. dec. 29. 21:37
7/11 anonim válasza:
Mi az, hogy csütörtökön? Már szerdán menni kellett. :P
Amúgy nem, nem pihentem ki magam. De én ilyen 3-4 napos szünetek alatt nem is tudok többet pihenni, mint egy átlagos hétvégén. Minimum 2 hét kéne hogy feltöltődjek egy kicsit, de annyi szabadságot meg nem adnak ki egyszerre. :(
2017. dec. 30. 09:49
8/11 anonim válasza:
Dolgoztam két ünnep között, bár nem volt túl sok értelme. Karácsony előtt sokat voltam szabin, lakásfelújítottunk, sok volt a stressz. Ezt egy picit sikerült leengedni mára, de holnap már munka. Nem mondanám, hogy nagyon kipihent vagyok.
2018. jan. 1. 16:47
9/11 anonim válasza:
Nagyon kipihent voltam szilveszterig. Ma meg olyan masnapos vagyok es faradt hogy karba veszett a pihenes
2018. jan. 1. 18:57
10/11 anonim válasza:
Semennyire.
23 - 1 között voltam itthon, 5+2-ben dolgozom, tehát az ünnepek és a szabik a 2 ünnep között.
Nem sikerült eleget aludnom. Nem sikerült feltöltődnöm. Nem volt elég idő a hobbijaimra meg arra, amit meg szerettem volna csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!