Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok, ha valaki...

Ti mit csináltok, ha valaki olyan ír Messengeren, akinek nem akartok visszaírni, de letiltani sem akarjátok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem nyitom meg? És ha véletlenül megnyitottam?

Sokszor rácsesztem, hogy ilyeneknek visszaírtam, utána meg bánkódok.

2017. dec. 28. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

9-es, Neked van igazad, és reálisan látod a dolgokat.

10 évesen leveleztem a legjobb barátnőmmel. Nem fészbukon, hanem levélpapíron! Díszítgettük, matricáztuk, tök jó volt. Feladtuk és utána lestük a postaládát mikor jön meg a válasz.

Most ez amit 10-ből 8 ember csinál az már beteges. Jelesül az, hogy kötelező lett azonnal válaszolni.

Nekem volt olyan haverom akivel épp telefonon beszélgettünk és meséltem neki valamit. Arra lettem figyelmes, hogy semmi reakció. Kérdeztem, hogy mi van, ott van még? Erre mondja, hogy igen ott van de üzentek neki messengeren és épp válaszol..............

Mondom mivaaaan? Nem zavar, hogy épp beszélek hozzád?

Azt mondta nem, de ne haragudjak ő most leteszi mert válaszolnia kell. Kérdeztem, hogy miért valami sürgős vagy baj van?

Azt mondta nincs baj, de ő úgy gondolja, hogy ha valaki ír neki és ő nem válaszol azonnal, az bunkóság.

És az nem bunkóság, hogy beszélnek hozzád te meg leteszed a telefont a mondat közepén mert csipog a mobilod?........

Az emberek belehülyültek ezekbe a dolgokba, elvesztették a józan ítélőképességüket.

Volt itt a minap olyan aki azt írta, hogy éjjel 2-kor kezdett fb-on írogatni, hogy boldog karácsonyt. Erre az egyik ismerőse elküldte a f--ba. Az illető meg nem értette miért.

2017. dec. 28. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Én meg pont azon a véleményen vagyok, hogy az ilyen nem kívánatos személy igenis lássa, hogy láttam az üzenetét, de nem válaszolok rá. Ha van egy minimális esze akkor felfogja, hogy nem szeretnék vele beszélni. Ha meg nem, akkor szoktam tiltani egy időre, hogy megfeledkezzen róla, hogy létezem.

(Ezek főleg férfiak szoktak lenni akiket teljesen hidegen hagy, hogy egyértelműen ki van téve facebookra, hogy vőlegényem van. És hiába magyarázom nekik, hogy senki kedvéért nem fogom ott hagyni, mintha nem is értenék...mintha valami idióta liba lennék akinek kettőt bókolnak és már egyből a farkukra is cuppan. Egészen addig ameddig el nem küldöm őket az anyjukba.)

2017. dec. 28. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát igen..Mondjuk az én életemből még kimaradt a papír alapú üzenetküldés varázsa. Ez a modern technika egyszerre áldás és átok. Már mindenkinek azonnal elérhetőnek kell lenni akkor is ha nem akarja. Az emberek meg elkorcsosulnak. Olyanok mint a birkák.
2017. dec. 28. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az a bizonyos 52%-os, ez így rendben is van amit írtok.

Amikor átmegy zaklatásba, akkor nem kell válaszolni. De van az a típus, nem viccelek - akitől házi feladatot se lehet elkérni, mert nem válaszol.

2017. dec. 28. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!