Ti is szoktátok random települések utcaképeit nézni Google Maps-en?
Amióta az eszemet tudom, nemigen mozdultam ki ebből a megyéből, nagyon erős az elvágyódásom, ezért sokszor beírom bizonyos települések neveit a térképbe, és ahogy nézem azokat a képeket, valami megmagyarázhatatlan melegség önti el a szívemet.
22/F
Nem.
En munkám az hogy járom Nyugat- Magyarországot.... igy kátom eleget élőben.
Énis szoktam nézegetni. Ugyan fél Európát már láttam, sőt egy Nyugati országban élek, de például Észak-Kelet és Dél-Nyugati részeit még nem láttam Magyarországnak. Debrecent/Miskolcot/Egert illetve Pécset nagyon megnézném. Ja meg Csepel szigetről is jókat hallottam :)
Ha vége az egyetemnek külföldön akkor egyszer hazajövök tuti bejárom az egész mi kis országunkat :D
#6 Én nem arra gondoltam, hogy felülök a buszra és uccu neki :D
Nyilván sokkal takarékosabb ha saját autóval indul meg az ember. Abban akár aludni is lehet, kaját meg mindenhol lehet kapni szupermarketekben, szóval az sem olyan nagy gond, mivel az árak elég hasonlóak mindenhol.
Bár se autóm, se jogsim, így várok amíg mindkettő meg nem lesz :D
Szóval szerintem te is ezt tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!