Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » WTF "PC" ideológia? Csak...

WTF "PC" ideológia? Csak engem zavar már rohadtul?

Figyelt kérdés

Üdv

Elég érdekes a téma, sőt megbotránkoztató de érdekel ti mit gondoltok.

Kezdhetném hogy nem vagyok rasszista, de ... de nem fogom.

Több éve már hogy a "pc" mint társadalmi egyenlőség megjelent. Vagyis 10-20 éve még csak segélyekben, manapság viszont jogokban és mindenhol, minden területen.

Hogy mire gondolok?

Nem mondható ki hogy x y rassz bűnözése nagyobb, mert az rasszizmus, sőt ez ellen tenni se lehet mert az szintén az.

A támogatásokat nem lehet tőlük elvenni semmilyen alapon. Előnyben kell részesíteni rendszer szinten őket, mind munkahely tekintetében mind tanulmányokban.

Ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Manapság a ,,ha nem tetszik ne mondj semmi" elv érvényesül.

Gondolok itt önmegvalósító leszbikre, 140 kilós fürdőruha modellekre bármely önmegvalósításra.

A lényeg hogy ti is észrevettétek ezeket? Ti mit gondoltok erről? Hová fog ez vezetni?

Hiszen nem túl titkoltak az adatok sem, de mégse mer senki se tenni valamit.

2017. dec. 25. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

sotoro

ja hát a nők élete meg mit számít...

2017. dec. 25. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Több cikk is írja hogy a munkahelyeken már vigyáznak az érintkezéssel mert ki tudja mit tesznek...

Igen perelnek, mert amerikában ez a szokás. Minden hülyeségért. Konkrétan az a lényeg hogy kettesben ne legyél nővel férfiként sehogy, legalább hármasban de inkább négyesben.

2017. dec. 25. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:

mindent meg lehet oldani...

összepattintanék egy kisfilmet, majd lenne egy teszt, ha nem tudtad megugrani nem szavazol akkor sem ha 25 éves vagy..

eleve nincs egy független média sem sehol a világon...csak bolyong mindenki amerre lát..

szomorú ez a komplett téma de hát vmikor az USA-nak is meg kell bűnhődnie a dolgaiért...

annak viszont örülök, hogy megismertem egy jogász pályára alkalmas embert benned..korrektül vitázol

2017. dec. 25. 21:49
 14/16 anonim ***** válasza:
hidd el, a nők elérték a jogi egyenlőséget, a nyugati kultúrában még így is kedvezményezettebb helyzetben vannak sok esetben, mint a férfiak. Egyébként nem is értem, hogy miért hoztad ezt szóba, senki nem akarja elnyomni a nőket nyugaton. (pár szélsőséges altrightos elmebeteget kivéve, de ők meg pont az ellenpólusa az agyatlan harcos vérfeministáknak) Az igazi elnyomása a nőknek a közel keleten, a muszlim országokban zajlik, igen, a mérsékeltebb és kulturáltabb országokban is, nem csak a sivatagban.
2017. dec. 25. 21:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Természetesen egy ilyen teszt is lehetséges, de ha túl magas a léc akkor a szavazóbázis lehet hogy csak rétegnél lesz meg.

Bár őszinte leszek ha ez lenne, lehet még rá is venném magam hogy képezzem magam a dolgok felől hiszen akkor nem alanyi jogon járna mindenkinek, és lenne is befolyása hiszen ha a népesség 10%-a szavaz a te 1 szavazatod többet ér.

(bár halkan megjegyzem én a szavazati jogok minimum szakmunkáshoz kötném ezáltal az oktatást ösztönözném ahelyett hogy 15 évesen gyárba kerüljön valaki, és a tanulatlan népséget pedig ezáltal nem lehetne megvásárolni) (ehhez hozzá tartozna hogy nem adnék arra 2-est hogy benn van a gyerek mint most)

Valóban nincs független média, de aki arra képes hogy egy adott fórumot fogadjon be az teljesen megvezethető.

Lásd: ha a kossuth rádióban azt mondanák hogy a föld lapos és nem tudom hány tudós megállapította akkor merem mondani 3 héten belül az idősek egy része simán elhinné.

"szomorú ez a komplett téma de hát vmikor az USA-nak is meg kell bűnhődnie a dolgaiért... "

A probléma az hogy ami az USA-ban végbemegy az divathullámként eljut az EU-ba is.

Lásd Apple termékek... Nálunk egy új apple 300 körül van, egy hasonló árkategóriás telefon pedig kenterbe veri mégis az apple nagy népszerűségnek örvend, pedig egy dolog jó benne mégpedig az op rendszer, az viszont stabil ez tény.

Az utolsó mondatod nem tudom hogy szarkazmus-e, vagy komolyan mondod. Lehet ez tudatlanságnak fog tűnni, de nem tudom eldönteni.

2017. dec. 25. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
6-os tudod te mi az a nácizmus? hogy mentél át a történelem érettségin?
2017. dec. 25. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!