Ha néhány művésszel/művészeti alkotással (költő vagy író/könyv, zenész vagy zenekar/dal, rendező/film stb. ) kellene jellemeznetek, hogy számotokra mi a művészet, kik/mik lennének ők/azok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 18:54
1/12 anonim válasza:
Arany János komplett
Banksy |graffity|, no name graffity
2/12 anonim válasza:
Számomra ebben az egy dalban minden benne van: https://www.youtube.com/watch?v=N9Vzspoub3U
3/12 anonim válasza:
Zámbó ,,Jimmy" Imre - Egy jó asszony mindent megbocsát
Dinamikus, lendületes dalocska, imádom az arpeggio-kat benne, valamint a kacifántos 7/4 és a 11/8 olyan elementáris erővel sújt le rám, hogy kedvem szottyan szétzúzni a házat.
5/12 anonim válasza:
Erre nem nagyon lehet válaszolni. Számít a korszak is. Azon belül meg úgyis mindenki azt fogja választani ami rá is hatással volt. Abban még valamennyire lehet objektíven dönteni, hogy adott korszaknak mik a kiemelkedő műalkotásai, de hogy számomra mi a művészet, az kb. olyan kérdés mint a melyik a kedvenc ételed kategória. Téged akkor fog érdekelni ha meghívsz kajálni, vagy ha ételt akarsz eladni nekem. :) Egyébként mit számítana? Szóval Wellington bélszín majdnem teljesen átsütve, krumpli, vörösbor, mindezeket a megfelelő társításban, amiről egyébként fogalmam sincs milyen az, de fogom tudni értékelni ha úgy lesz.
6/12 anonim válasza:
# 5: Az volt a kérdés (leegyszerűsítve), hogy mit (kit) jelent SZÁMOTOKRA a művészet. Tehát kifejezetten ér szubjektíven válaszolni, és nyugodtan megemlítheted azt, aki rád volt hatással. Korszak megjelölése nélkül.
7/12 anonim válasza:
Értem, de értelmetlennek tartom a kérdést. Vagy előtte tisztázandó a kérdező mit tekint művészetnek. Ha én mondom meg számomra mi a művészet, akkor a kérdés csak annyi, hogy nekem mi tetszik. Én mondom meg mi a mérték és ahhoz viszonyítok. Ettől nem derül ki mi mekkora. De az sem, hogy mi mekkora számomra.
8/12 anonim válasza:
"Ha én mondom meg számomra mi a művészet, akkor a kérdés csak annyi, hogy nekem mi tetszik" - Pont ez a kérdés, nem objektív igazságra kíváncsi a kérdező, hanem szubjektíven. Neked ez miért probléma?
9/12 anonim válasza:
Képzeld el, hogy valaki kategóriától függetlenül felteszi a kérdést: "Neked mi számít nagynak?"
10/12 anonim válasza:
Tarr Béla, Godard, Dalí, Pilinszky, Krasznahorkai, Sigur Rós, Led Zeppelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!