Titeket zaklattak már tömegközlekedési eszközön?
Egyszer egy pasi leült elém is kilógatta a farkát. Annak szépen megmondtam, miközben levideóztam, hogy ha nekem ilyen kis farkam lenne, otthon sírnék és nem a villamoson mutogatnám, és ha nem takarodik le mostazonnal, majd megfelelő címekre elküldöm a videót, ha már ennyire nem bírja a gatyájában tartani. Zokszó nélkül leszállt.
Egy másik meg fogdosni akart, de csak a hátamat érte 2-szer. Megkérdeztem tőle tudok-e segíteni, ott habogott, hogy nem. Aztán udvariasan közöltem vele, hogy ha meg akarja tartani a kezét, hozzám ne nyúljon még egyszer. Ő is leszállt hamar.
Igen, dörgölőzött hozzám egy idióta meg lihegett.
A full üres csuklós buszon pont mellettem állt meg ahogy ültem, és elkezdett nekem dörgölőzni meg lihegett meg nyögött.
A párom ott ült mellettem belül csak az ablakon nézett ki, hirtelen meg se mertem szólalni, aztán odafordult és észrevette a szitut, felugrott és majdnem összeverte azt a nyomorékot.
7E busz!
Igen. Metrón kezdte el vki taperolni a fenekemet. Már bánom, hogy nem kiáltottam el magam, de akkor egyrészt sokkot kaptam, másrészt akkora heringparty volt aznap, hogy állt mögöttem vagy 5 pasas szorosan, és azt sem tudtam, ki volt, mert megfordulni is csak félig tudtam.
Ja másik alkalommal meg vmi 14 éves cigány kis takony kezdte el a vállamat taperolni meg "udvarolni", szépen lelkötem a kezét magamról és leszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!