Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mostanában semmi sem sikerül....

Mostanában semmi sem sikerül. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Sorban kapom a rossznál rosszabb jegyeket , olyan dolgozatokra amiket elvileg megtanultam és tudtam. A tanárok a szorgalmiaimat le@#@ják.És az életem más területén is vannak gondok..Sokszor olvastam , hogy "minden csak nézőpont kérdése ",
2017. dec. 19. 22:04
 1/5 Bihar Valatonon ***** válasza:
A rossz időszakok meg átvészelendők...:D
2017. dec. 19. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Folyt.: " Szeresd az életed és ő is elkezd szeretni " , " Engedd be Jézust az életedbe és minden megváltozik ", "Legyél pozítiv , mert így meglátod a csodákat blablabla ...Én tényleg mindent megtettwm , de semmi!!! Úgyan olyan monoton az életem ,mint volt. Sőt !
2017. dec. 19. 22:08
 3/5 Bihar Valatonon ***** válasza:
Jézus kb annyit segít, mint kóbor kutyának a cifra f..sás :D Vannak időszakok amikor bele kell "törődni", ha nem megy valami akkor nem megy, másra kell koncentrálni, és hagyni kicsit megpihenni a dolgokat...meg levezetni a feszkót valami hobbival...az is segít
2017. dec. 19. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert erőlteted. Nem változtatsz, hanem ugyanazt nyomod, csak ráteszel egy rakat hazugságot hátha megváltozik.

Érzéssel kell változni.

Én soha nem tanulok szinte, csak átolvasom egyszer a leckét, de akkor úgy hogy teljesen beleképzelem magam, minden egyes mondatot teljesen megértek és átjön, ezért jó dogákat írok.

Mások egész nap tanulnak, de utálják, és magukra erőltetik. Amiért erőltetik, nem is figyelnek igazán a szövegre, ezért nem is marad meg nekik semmi, hiába tanulnak órákat.

Igen, minden csak nézőpont kérdése. De te az egy nézőpontodból nem tudsz kijönni azzal, hogy ha magadra erőlteted azt amit akarsz. Megértés kell, és gondolkodás hozzá hogy átmenj másik nézőpontba.

"Szeresd az életed és ő is elkezd szeretni ""

Ez eléggé.. tömören foglalja össze a dolgokat, ebből nehezen lehet tanulni. Elemezni kéne a szöveget hogy segítsen.

Nem tudsz úgy valamit szeretni, ha közben szenvedsz tőle, ne erőltesd úgy. Ah mondtam, érzéssel kell, tényleg átélni a hálát az miatt hogy létezel, hogy tanulhatsz, hogy többet tudhatsz meg a világról.

Viszont úgy hogy eleged van mindenből, rád erőltetik a tanulást olyan tantárggyal amit leszarsz, eredménytelen lesz.

".Én tényleg mindent megtettwm , de semmi!!"

Tettél dolgokat, de nem azt amit kellett volna.

" Engedd be Jézust az életedbe és minden megváltozik "

Inkább az ésszerűséget engedd be előbb az életedbe.

2017. dec. 19. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez szép volt Ádám. Köszönjük.
2017. dec. 20. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!