Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhet olyan hogy egy...

Létezhet olyan hogy egy alacsony férfin nem látszik hogy alacsony?

Figyelt kérdés
Én pl. csak 170 cm vagyok kb. ,de nem szokták mondani szerencsére hogy jajj de kis törpe vagyok stb.. amikor másokkal vagyok társaságba és van pl egy velem egy magas gyerek ,akkor őt letörpézik valamiért engem nem. Hosszúak a lábaim egyébként meg a karjaim, meg nem is vagyok egy vézna gyerek, normál testalkatú. Létezhet ilyen?
2017. dec. 18. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne egy 170 cm-es férfi törpe???

Tudod ki az a Denni De Vito? Na ő törpe.

2017. dec. 18. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
170cm-el Indiában magasnak számítasz. Itt pedig tökéletesen átlagosnak számítasz.
2017. dec. 18. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőnél 3-4 centit akkor már átlagos lennél,így sem vagy törpe, max. a férfi átlagnál picit alacsonyabb. De nyugtasson meg a tudat, hogy a csajok 96-7%-nál magasabb vagy :D

22/F

2017. dec. 18. 22:46
 4/5 anonim válasza:
Az a 96-7% szerintem sok, de azért persze sok lánynál magasabb vagy. :)
2017. dec. 21. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én két kezemen össze tudnám számolni, mennyi 170cm-nél magasabb lányt láttam eddig életemben :D Valljuk be, azok se voltak valami szépek. :DDD nagy átlag kb. 158-168 körül mozog.
2017. dec. 21. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!