Az jó, hogyha a barátnőm azt mondja rám, hogy nagyon aranyos/cuki vagyok? 18/F
Úgy érzem, hogy befolyásolható vagyok érzelmileg,
Egy rakás problémát vet fel a párkapcsolat.
Úgy érzem, hogy mindig hibát követek el taktikailag,
Elvesztem a tekintélyemet, kiadom magam.
Túlságosan kitárulkozom.
Szelerem, szelerem, tiszta szelerem,
A szeleremben hazudni nem szabad.
Szelerem, szelerem, boldog szelerem, Az őszinteség alapfeltétel.
Úgy érzem, hogy ki vagyok szolgáltatva a partneremnek,
Helyzetével gyakran visszaél, és megaláz.
Úgy érzem, hogy kisebbségi komplexusom van,
Visszajelzést alig kapok én, és szenvedek.
Az elfásulás veszélye sajnos fennáll.
Szelerem, szelerem, tiszta szelerem,
A szelermet én nem feledem én.
Szelerem, szelerem, boldog szelerem,
Tisztességes ember vagyok én. 😂
Ha a barátnőd aztmondja, hogy aranyos és cuki vagy, akkor kedvesnek/imádnivalónak tart téged. Ez nagyon pozitív tulajdonság, nem tart tőle kevesebbnek. Ezek pozitív jelzők. Tény, a férfiak nem szeretik azt, hogy "cuki", meg de "édi" vagy, mégis a lányok száhán néha kicsúszik, mert még nem találtak jobb jelzőt. És ha odabújsz hozzzá, miért lennél ettől te kevesebb? A felvetés sem releváns, minden lány imádja, ha hozzábújik a párja, ha kedveseket is mondd neki, akkor meg nagyon boldog:D
Ha hidegebb leszel vele, és introvertált akk ki fog találni mindenféle okot, hogy miért vagy vele hidegebb, és miért tartassz távolságot, önmagában fogja keresni a hibát, megsértődik és hisztis lesz. Én spec nem ajánlom.
Ha azt szeretnéd elérni h "cuki" dolgokat ő kezdeményezzen, jelentsen ez akármit is(? :D), akkor célozgass rá/ mondd meg neki, hogy milyen jó lenne, ha..mennyire örülnél neki, ha... :D ez sokkal jobb, mint a taktikázás, ami nem feltétlen jól sül el, és ez érthető is ;) :D
Továbbá nem tudom mennyi ideje vagy vele, de egy idő után észre fogod venni az apróbb jeleket, amiben ő kifejezi a szeretetét és a megbecsülését, csak nyitott szemmel kell járni + odafigyelni az apróságokra + észben tartani, hogy mindenki másh működik ;) :D
"Szelerem, szelerem, tiszta szelerem,
A szelermet én nem feledem én.
Szelerem, szelerem, boldog szelerem, "
Hétszer írtad le hibásan. Ez tényleg cuki ( ciki )
Ne dőlj be a szteteotípiáknak, hogy egy férfi nem lehet aranyos. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a párod nem tartana férfiasnak.
Magag is mondod, hogy introvretált a párod, mióta vagytok együtt? Könnyen meglehet, hogy nem olyan könnyen szabadul fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!