Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Karácsony számotokra egy...

A Karácsony számotokra egy békés, kellemes, örömteli ünnep, semleges, "semmilyen" ünnep, vagy inkább kifejezetten negatív?

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan nap, mint a többi. Utálom a felhajtást, ami körülötte van, meg a képmutatást, mint pl., amit az egyik tesóm csinál. Nem vagyunk jóban, nem is keressük egymást egész évben, de ilyenkor elkezd jópofizni,
2017. dec. 17. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Véletlenül hamarabb elküldtem...

Szóval elkezd jópofizni, csak mert Karácsony van, meg ajándékot is vesz (általában olyat, amiből már ezer darab van otthon), és azt hiszi, hogy ettől majd hasra fogok esni. Hát, téved...

2017. dec. 17. 18:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem napjainkban minden karácsony sablonordenáréra degradálódott, elvesztette eredeti feelingjét by tömegtermelés. Aztán képmutatás gyanánt le vannak öntve nyálcsorgatásra csábító cukormázzal a dolgok, amik csak azért vannak, hogy a pénzed költsd. A szeretteiddel meg bármikor együtt lehetsz, bármikor meglátogathatod, nem kell ahhoz karácsonynak lenni. Nyaralni is bármikor elmehetsz, nem kell ahhoz augusztusi kánikulának lenni, csak pénz kell és idő. De amúgy meg nem sok értelme van egyik ünnepnek sem, kb. hasonló dolgok mondhatóak el mindegyikről.
2018. jan. 15. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!