Normális ez a félelem bennem? Közös nyelvtanulás egy pakisztáni sráccal, aki az egyetemen tanul szintén.
21 éves lány vagyok.Messze áll tőlem a rasszizmus , nyitott embernek találom magam , és az emberséget nézem ,nem a származást.
Most viszont egy furcsa érzés alakult ki bennem, nyelvet szeretnék tanulni és én magyart tanítanék...a srác pakisztáni.
Szerintetek ezzel foglalkozzak , vagy ez nagy hiba részemről ,hogy furcsa érzésem van ?
Hagyd a fenébe az egészet. Ha már eljutottal addig a pontig, hogy vadidegeneknek felrakod a kérdést, kihangsúlyozod, hogy pakisztáni nem egyszer, aztán jön a kamuduma, hogy már pedig a származás nem érdekel...
Ezzel ne foglalkozz, nem neked való!!!
22/F
Nekem még az a furcsa, hogy a srác TANULT EMBER! Én alapvetően a nem tanult embereket, legyen az akár magyar, kicsit tavolsagtartóbb vagyok. Ez a srác akar valamit az életben, szeretne valami lenni. El akar jutni tisztességes szintre. Akar valaki lenni az életben. Érted?
Nagy hiba!
Hagyd a fenébe.
Szeretném azt elmondani,hogy az oka, hogy kiírtam a kérdést,pontosan ez. Hogy nem vagyok sem rasszista és egy empatikus elfogadó embernek tartom magam.
Vannak külföldi ismerőseim is.
Nem nevezném furcsa érzésnek,ha ez megszokás lenne nálam.
Az induló ismeretség érdekében kérdeztem ,hogy ezzel tudnék-e valamit kezdeni...
Azt meg teljesen elfogadom,hogy így reagáltatok a kérdésre. Ennyi infó alapján nem is lehetne nagyon másra.
ezt a félelmet te akkor konkretizáltad..én nem ilyen félelemre gondoltam igazából.
De abban egyetértek,hogy utólag derül ki,mint minden más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!