Miért a zsidók a leggazdagabb, legbefolyásosabb emberei?
Nézzük New Yorkot vagy az USA-t. Az összes nagy bankár, cégvezető zsidó.
Kivétel nélkül orvosok, gyógyszerészek, vegyészek, ügyvédek, bankárok. Itthon is például Richter Gedeon is zsidó volt.
Ennyi odafigyelnek a gyerekekre, fontos náluk a tanulság? Még egy átlag magyar embernek az is gond hogy 18 éves koráig eltartják a gyereket.
Elképzelhető, hogy nagy összetartás van közöttük, meg el tudnak vegyülni a normál emberek között, mivel nem pulzálnak, vörösek, kékek, zöldek, feketék.
Nézd meg Hollywoodot, szinte mindegyik zsidó, aki meg nem az, és véletlen beszól, leírta magát. Lásd Mel Gibson.
Isten megáldotta őket ilyenformán..
Nem mindig okosság, ügyesség, gonoszság gyümölcse sokszor csak jó a szerencsefaktor
A Talmud miatt. Bár nem vagyok Talmud tudós, de abban a kötetekben magyarázzák a Tóra kijelentéseit. Nagyon sok zsidó bölcs fejtegetése olvasható a Talmudban. Oda-vissza okoskodnak, hogy eljussanak egy pontba, ahol már minden egyenes.
Pl. Törvény. Pénteken ne egyél almát.
- Akkor szombat ehetek?
- Igen.
- De mi van, ha nagyon éhes vagyok pénteken, és csak alma található otthon?
- Ne egyél almát pénteken, így szól a törvény.
- De ha az orvos rendeli el számomra?
- Nos, az esetben egy egy zöld alma fogyasztható.
- De a törvény szerint tilos almát enni pénteken.
- Ha az életed múlik a dolgon, ehetsz almát pénteken.
Gondolom a gazdasági kérdésekben is minden eshetőségre felkészülnek, olyan szőrszálhasogató aprólékossággal, hogy az már talán egy Gój számára túlzó.
Mindjárt megyek a boltba. Nincs messze kerékpárral megyek. Hogy érzem magam? Jól. Mi lesz, ha félúton defektet kapok? Hogy fogom érezni magam. Jól. Miért? Mert számítottam rá. Ha a pénztárnál veszem észre nem hoztam magammal bankjegyet? Ilyen nem fordulhat elő. Miért? Mert mindenre figyelek, amire te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!