Hogyan legyek menő?
12F176cm60kgBP
Szeretnék menő lenni! A lányoknak tetszeni a fiúk barátja lenni. Nem tudom hogyan kezdjek hozzá, hogy lehetnék menő.
Hogy lehetnék menő?
Azért írtam oda az adotságaimat hogy tudjam emelett mire számíthatok!
Köszönöm a válaszokat!
Ezt a számsort írd a csuklódra. Használd háttérképként.
498917181948
9181951749814
12 évesen még nem kell gyúrni. és kb, 20-23 éves korig a legtöbb fiú nagyon izmos, ezért nehéz közülük pusztán az izmokkal kitűnni. A sport persze fontos, és később, 25-30 éves kor után valóban ki lehet tűnni egy szép testalkattal. Most viszont még csak arra törekedj, hogy eleget sportolj, de semmiképp se vidd túlzásba. A mostani sporttal megalapozod, hogy később is szép maradjon a tested.
Most voltam egy 50 éves férfi előadásán, aki a tipikus pocakos nagypapa kinézetet hozta, miközben az edzőm, szintén 50 évesen úgy néz ki, hogy a huszonéves nők sem zavarnák el. Hát ennyit jelent a rendszeres sport. De ebből inkább később profitálhatsz.
Hogy jelenleg hogy legyél menő, arról nem tudok nyilatkozni, nekem mindig az intelligens férfiak tetszettek, tehát ha mondjuk jól tanulsz, esetleg valami hobbiban kitűnsz, az már jó kezdet. A ruházatodnak is adhatsz esetleg valami (enyhén!) egyéni hangot. Pinteresten, youtube-on találsz sok hasznos anyagot. Persze nem azt mondom, hogy goth, rocker vagy valami más határozott irányt kövess (nekem az ilyesmi sosem tetszett, inkább visszatetsző volt), hanem pl. legyen egyfajta olaszos eleganciád (ing póló helyett, stb).
Ez csak egy példa. Te tudod, mi tetszik neked, mi az, amit el tudnál képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!